FRISS! A Slovant kizárták! (kommentár)

Mivel Marin a Slovnaft Kupa aktuális körében már játszott a DAC mezében, a szabályok szerint a Slovan mai kupameccsén nem játszhatott volna. Ezt valoszínűleg úgy hívják, hogy neoprávnený štart. Várjuk a további fejleményeket.

FRISSÍTÉS:

A Slovnaft Kupa szabályai egyértelműen kimondják, hogy a verseny ugyanaz szakaszában-körében nem játszhat egy játékos két különböző csapatban. Marin DAC-mezben játszott Puhó ellen, és most a Slovan mezében a Felsődiós (Horné Orešany) ellen is indult. Információnk szerint az esetről a sport-technikai bizottság (športovo-technická komisia – ŠTK) indítványozására a a fegyelmi bizottság (disciplinárna komisia) hozhat döntést.

FRISS:

Megszületett a Szlovák Labdarúgó-szövetség (SFZ) döntése a Marin-ügyben – A Slovant kizárták!
Az ember nem tudja, hirtelen mitévő legyen, nevessen, örüljön, sírjon, legyen kárörvendő, vagy mi a szösz? Pár gondolat. Ez megtörténhet velünk is, ha nem figyelünk oda. Az, hogy a Slovan búcsúzott, nem nyeri meg nekünk a kupát. Az égszínkékek ifjabb tulajdonosa a viselkedésével hónapok óta addig provokálta a foci Istenét, míg Ő, magyarán mondva felkapta a vizet, és lecsapott a kis tulaj klubjára. Mi jöhet most? A klubot már kizárták, és mivel a Slovan illetékesei kimondták, hogy mea culpa, mea maxima culpa, megjósolhatatlan, miként dönt majd a fegyelmi bizottság a játékos, a kapitány és a csapatvezető esetében. Marin kaphat 1-3 hónapos eltiltást vagy pénzbüntetést. Elég sokat írtam az utóbbi időben Marinról, de volt is rá okom, látva, hogy a szurkolóink elég nagy része a klubot okolta a történtek miatt. Ezen már túl vagyunk, és ennek az esetnek a margójára már csak azt tudom írni, nem vagyok kárörvendő, mert a karma rám is érvényes lehet, de van olyan érzésem, hogy azért jó néha megemlíteni egy ismert mondatot: a focit hosszútávon nem tudja senki se átb…ni.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább