Szigi-szemmel

Családmodell 

– csaknem minden második gyerek házasságon kívül született az elmúlt években az Európai Unióban – írta friss jelentésében az uniós statisztikai hivatal (Eurostat). De hiszen mennyi gúzsba kötött újszülöttet látunk a fészbukon lefényképezve. Ez is egy modell.


DAC

– az elmúlt héten Szenicére látogatott csapatunk, ahol kínkeserves győzelmet aratott. Néhány magát dac-fannak tartó szurkoló inkább a Fradi–Újpest örökrangadóra utazott, de most akkor sárga-kék a szívetek, vagy zöld sasként szárnyaltatok?!


Házasélet 

– Szarvas Attila, Gregor Bernadett negyedik férje a Facebookon jelentette be, hogy elváltak útjaik a színésznővel – írja a Nők lapja Café. Azért álljunk meg egy szóra kedve olvasó, mert nem hiszem el, hogy négyből egy pasi sem tudta megdugni a „kedves” nagyságosasszonyt…


Maffia 

– nemcsak a hírhedt csallóközi maffia nyelve ered meg, hanem a Kuciak-féle gyilkosság vádlottjai is énekelnek a rácsok mögött. A 90-es években az ilyet úgy részletezték Dunaszerdahelyen, hogy mind elmentek „haza”, kedves maffiapalánták.


Magyarország

– kikristályosodni látszik Orbán Viktor miniszterelnök úr és a Felvidék gazdaságpolitikája. A jaffás jön hozzánk dolgozni euróért, mi meg majd kiabáljuk, hogy „Ria, Ria, Hungária”.


Szex

– a reggeli szex vs. esti szex örök kérdés a férfiak és a nők között. A férfiak eleve úgy ébrednek, hogy merevedésük van, a nők pedig örülnek, ha munka után, a nap végén, miután elmosogattak, lefektették a gyereket, egy kicsit kieshetnek az anya és a háziasszony szerepéből. Most már nem kérdés, hogy miért látogatják a férjezett szeretőket kimondottan délelőtt Dunaszerdahelyen.


Választások(k)

– városunkba kihelyezésre kerültek az aktuális billboardok a novemberben esedékes polgármester-választások kapcsán. Jeges barátom csak annyit fűzött hozzá: úgy néz ki a város, mint egy pornófilm more! 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább