Szigi-szemmel

MMA

– a Csallóközben is nagy várakozás előzte meg Conor McGregor és Khabib Nurmagomedov összecsapását Las Vegasban. A magukat sportolónak nevező két egyén amellett, hogy félholtra verte egymást, olyan balhét rendezett a mérkőzés után, hogy elgondolkodhatnak az illetékesek.


Magyar foci 

– újabb vereséget szenvedett a magyar labdarúgó-válogatott. Marco Rossi csak annyit mondott: Ilyen a futball, néha szerencséd van, néha nincs! Állítólag a magyar drukker már régen felkészült a „néhákra”. Mellesleg, a magyar U21-es válogatott 2:1-re kikapott Máltán.


Viagra

– szinte percnyi pontosságra leírják, mi történik, ha bevetted azt a bizonyos kék pirulát.

Az első 12 perc: Vannak férfiak, akik megfelelő keringéssel rendelkeznek, ők már az első 12 percben is érzékelhetnek valamiféle merevedést, de ha nem így van, ne izzadjál, be fog következni.

27 perc: Ez az igazság pillanata, fülig vigyor lehetsz, mert mered, néha felfelé, de lehet oldalra is.

57 perc: tolhatod, mint süket az ólajtót.

4 óra: vannak páciensek, akik még mindig érzik a hatást, de már a következő receptet íratnák.

10-12 óra: duzzad a melled, mert te vagy a falu bikája.

Vigyázni uraim, kettőt nem szükséges egyszerre…


Repcsi

– „Harminc év óta így megyek, jövő héten is így fogok menni, és azután is így fogok menni. Meggyőződésem, hogy a miniszterelnöknek ott kell lennie, ha az országot érintő sportról, gazdaságról vagy kultúráról legyen szó” – nyilatkozta Orbán Viktor. Igenis, miniszterelnök úr, de óránként 3 millióért?!


Budapest

– Földre fújt felirat figyelmezteti a turistákat, hogy a Kazinczy utcán árult drogok nem túl megbízhatóak. Dunaszerdahelyen az északi és keleti lakótelep útjai és járdái teljesen feliratozva lennének.


DAC

– állítólag sorozatba kezdték gyártani és CD-re írják Ľubomír Šatka bombagólját az Aranyosmarót ellen. Az első példányt csapattársa, Vakoun Issouf Bayo fogja megkapni.


Szexterapeuta válaszol

– János péniszméretével fordult Sereg Tímea szexterapeutához: „Szeretném megosztani a történetemet. Igenis számít a méret, ezt megtapasztaltam az évek alatt. Nekem tizenkét centis, és alig mertem lányokkal ismerkedni”.

Jeges csak annyit fűzött hozzá, hogy Szuszogónak állítólag 30-as cerkája volt, nos Ő sem ismerkedett, hozzá jártak.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább