Szigi-szemmel

Macskavilág 

– 2 évvel ezelőtt szúrták ki először a Hirosimában lévő Onomichi Városi Múzeum őrei a fekete kandúrt, amelyik mindenáron megpróbált beosonni a múzeum bejáratán. Az állat még mindig próbálkozik, és azóta talált magának egy havert is, aki vele együtt próbálkozik, de az őrök résen vannak. Csak meg ne tudják a dunaszerdahelyi Buborékos állatvédők, lesz nektek ott Hirosimában.


Botrány

– Tarcsi Imi barátom unokáját az angol hatóságok nem engedték felszállni a gépre, mert szlovák, és Budapestre repült. Imi azt írta a fészbukra, hogy süllyedjen el a szigetük ott, ahol van (az unokája tud úszni). Imi, ha legközelebb ilyen előfordul, szólj Orbán TEK-eseinek, kihozzák, mint a macedón elnököt. Azóta a kislány jó egészségben otthon van, a hüle angolok meg magyarázkodnak.


Szlovákia

– fotókon a bizonyíték, hogy létezik Andrej Danko doktori értekezése, amit a minap közzé is tettek besztercebányai Bél Mátyás Egyetem könyvtárában.

Emlékszem, nem is olyan régen az összes egyetemi tanár csallóközi kacsát és tyúkot zabált, amit a Csallóközből kaptak egy-egy diplomaosztás előtt, és még csak nem is plagizáltak. (megj. valaki más szellemi tulajdonát a saját nevén adja elő)


Való Világ

– Magyarország szennyműsorában állítólag 4-en szexeltek egyszerre, ami a csallóközi elitmédiában is megjelent. Nem láttam, de a dunaszerdahelyi Mini presszóban azt beszélték, hogy a cerka nem állt, és Női orgazmusnak jele sem volt. Háá, minek nyomjátok fiatalok, mint süket az ólajtót?


Darts

– Wolverhamptonban rendezték a Grand Slam of Darts versenyt, a negyeddöntőbe jutásért a kétszeres világbajnok Gary Anderson 10-2-re legyőzte Wesley Harmsot, de a találkozó után az a beszédtéma volt, hogy vajon ki fingott. A Guardian cikke szerint Harms arra is fogta a vereségét, hogy olyan bűz volt a mérkőzés alatt, hogy nem tudott koncentrálni. És azt állítja, nem ő szellentett.

Ohh, ha ti éreztétek volna nyugodjék Hodossy Zolka milyeneket tudott ereszteni birkózóversenyek előtt, talán senkitől sem kapott volna ki.


Sexting

– napjainkban dívik a sexting, azaz a telefonon keresztül való szexuális „izgatás”. Vannak, akik közönségesen írnak kiválasztottjuknak, ezért szexterapeutánk néhány ajánlást tesz, hogy kell tapintatosan közeledni.

Akarom, hogy betedd a számba = leszoplak
Felizgattál, vágyom rád, nedves vagyok = nyalj ki
Azt akarom, hogy csókolj hosszan = kapd be
Hiányzik az érzés, hogy bennem vagy = dugj meg

 


Választások(k)

– az idei helyhatósági választásokon talán világrekordok is születtek?! Volt olyan polgármesterjelölt, aki 27 szavazatot kapott községében, de akadt, aki 4 szavazattal végzett. Jeges barátom csak annyit mondott: Eccsó, háá akkor én is indúhattam vóna!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább