Baráti jobb

– A tíz éven át hivatalban lévő Nikola Gruevszki volt macedón kormányfő ellen többek közt hivatali visszaélés, választási csalás, bűnszervezetben való részvétel és közrend elleni bűncselekményre történő felbujtás miatt emeltek vádat hazájában. A Magyarországon menedékstátuszt kapott exkormányfő számíthat a barátaira, nyilatkozta a Orbán Viktor.


Dunaszerdahely

– Városszerte sokfelé gondot okoznak a szabálytalan parkolások, az érzékeny témát rövidesen körbejárjuk! – ígéri fészbuk-oldalán a „Dunaszerdahelyi”

„Annyi minden kéne még elmondanom

S ha nem teszem, talán már nem is lesz rá alkalom”

…így választások után is!


Szlovákia & Strasbourg 

– Az Európai Parlament egy olyan állásfoglalást szavazott meg, amely közös szabályokat sürget a nemzeti kisebbségek jogainak biztosítása és tiszteletben tartása érdekében, így vége szakadhat a „na Slovensku po slovensky”-hozzáállásnak.

Kedves európai parlamenti képviselők!

Tessék már ezt elmondani egy Nyitra–DAC mérkőzés előtt a fiatal nyitrai „szurkolóknak”. Köszönjük.


A szurkoló nem bűnöző

– az elmúlt napokban egy rendőri fellépésnek lehettünk tanúi a magyarok bástyájának tartott Dunaszerdahelyen, ahol szélsőségeseket kerestek. Az akcióban a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség (NAKA) terrorellenes egységei más rendőri alakulatokkal kiegészülve vettek részt.

Jeges meg is jegyezte: annyian nem kerestík a Pápayt meg a Sátort együttvéve, more.


X-Faktor

– különösebb dráma nélkül lezajlott a megmérettetés második élő adása. A Stolen Beat mögé betettek egy zenekart, hogy Kis Grófo Bulibáróját rendesen előadhassák. Gáspár és Radics természetesen ellenük szavaztak. Kurokava Taka most kivételesen magyarul énekelt, méghozzá a Piramis Ha volna két életem című dalát, a mentorok pedig agyondicsérték.

Szerintem Révész Sanyi berúgott, mikor meghallotta.


Szex

– Együtt, összebújva elaludni fantasztikus érzés, csak amikor a másik elkezd hangosan horkolni, mert több sört ivott a kocsmában, hajnalban ébred vagy pont, hogy későn éjjel jár haza munkanapokon, akkor a kapcsolat feszültté válhat a rossz alvás miatt. A kialvatlanság és az idegesség rövid távon kinyírhatja a libidót, márpedig az egészséges párkapcsolatnak része az egészséges szexuális élet – írja a szexuálterapeuta. Én meg csodálkoztam, miért futkos annyi rossz bőrben lévő fiatalasszony Dunaszerdahelyen.


Black Friday

– olyan népszerűvé vált a fekete péntek Dunaszerdahelyen, hogy szeverkettőn megnőtt a Provident gyorskölcsön igénylés. 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább