Szigi-szemmel: a szerelem vak, a ponty meg vergődik

Magyarország

demonstrálnak szerte Magyarországon. A nem kormánypárti média által közölt felvételek engem egy horgászműsorra emlékeztettek. Miért? Mert úgy vagdosták magukat földhöz a képviselők a tévészékházban, mint egy méretes ponty a parton.


Dunaszerdahely

lehullott az első hó kisvárosunkban, és ezzel egyidőben megjelentek a hóeltakarító gépek hiányát jelző bejegyzések a fészbukon. Csak mondom. Polgármesterünk autóján foszlik a „tapacír”, nehogy megcsússzon véletlenül, és egy új Audit kelljen venni!


Igényes

manapság divat az idősödő nő és a fiatal férfi közti kapcsolat…

Az idősödő nő TUD, a fiatal férfi meg BÍR! – írja egy szőke démon a fészbukon. Akkor most fő a mennyiség, vagy csak igénytelenek lettünk hölgyeim? 🙂


Hasiék

a fél város beszél róluk, a másik fele irigyeli őket. Egy nemes cselekedetre szánták el magukat Dunaszerdahelyen a Lelkes-fivérek, és oda adtak, ahova a legjobban kell. Karácsonyi ajándékokat vásároltak, és egy ünnepi vacsorával lepték meg a dunaszerdahelyi gyermekotthon lakóit. Szóval kedves irigykedők, nemcsak Bentley van, de szív is.

 


Omega

állítólag nem volt nagy érdeklődés a pozsonyi Omega koncert iránt az ünnepek előtt, de egy ollétejedi (Dunaszerdahelyhez tartozó városrész – szerk. megj.) lakos megígérte, az újonnan felújított kultúrházban biztos teltház lesz. Ha már az ádventi gyertyákat a polgármester gyújtogatja, így semmi sem lehetetlen.


Koldusopera 

üzletláncok előtt kolduló fiatalember jelent meg Dunaszerdahely utcáin, és a bevételt meg szerette volna duplázni a helyi szerencsejáték szalonokban. Felháborító, kedves hüle szerdahelyiek.

 


Csodadoktor

száz nő vádolja nemi erőszakkal azt a brazil 76 éves João De Deust, aki különböző betegségek gyógyítását orális szexszel próbálta orvosolni. Az áldozatok között vannak nők Brazílián kívül Németországból, Ausztráliából, Belgiumból, Bolíviából, Svájcból és az Egyesült Államokból is.

Jeges barátom meg is jegyezte: háá, mennyit nyalhatott ez a marha kundolízacs? 🙂

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább