Szigi-szemmel: sztárdömping, avagy dől a plafon

Fesztiválszervezők 

– szavazást hoztak létre a fészbukon, hogy kik lépjenek fel az idei juniálison Dunaszerdahelyen. Boney M, avagy Mr. President – ez itt a kérdés. Csak nem járunk úgy, mint pár éve, mikor Brad Pitt hasonmását fehér Mercivel kopaszra nyírt alakok, egy sporttáskával a vállán hozták nekünk mutogatni.


Kormányinfó

– az idei első kormányinfót maga Orbán Viktor miniszterelnök úr tartotta a riadt újságíróknak, aki „minden” kérdésükre előzékenyen válaszolt. Közben a budapesti Bajcsy-Zsilinszky Kórházban egy frissen műtött betegre zuhant a plafon. Sokan a Sor(o)s kezét vélik felfedezni a történtekben.


Munkalehetőség

– a munkalehetőség Dunaszerdahely és környékén című fészbuk-csoport oldalán találtam egy attraktív munkaajánlatot. „Sziasztok. Ki tudná nekem leszedni a póthajam ma”? Drága hölgyem, egyéb kívánság?


Szerelem?!

– egyik fészbuk-ismerősöm bejegyzése: Amikor kinyitod az ajtót, a pasid előtted áll, és nem tudsz szóhoz jutni. (sok szívecske)

Sokan mit nem adnának egy ilyen „álló” pasiért Katika. 🙂


Polgármester asszony 

– a kelet-szlovákiai Fekišovce községben is (Sabinovi járás) tartottak ünnepi ülést a 2018-ban lezajlott helyhatósági választásokat követően. A megválasztott polgármester asszony a nemzeti himnusszal kezdte az összejövetelt, amit a képviselőknek kellett elénekelni. Fel is sültek szegények. Gyakorlás kérdése, kedves polgármester asszony. Mert mi, itt a Felvidéken meccs előtt, meccs után is énekeljük a magyart.


Mamagésa 

– Soma, az 52 éves celeb a Tesztbeszéd legutóbbi vendége volt, ahol korábbi és jelenlegi szexuális életének részleteit is pedzegette.

„Én addig tosztam, amíg megváltoztam. Ifjú éveimben még fiatal férfiakat reggeliztem volna. De amióta a méhtisztító szertartásaimon kitisztítottam minden férfit, kivéve a férjemet, én hosszú évek óta mélyülő monogámiában élek” – mondta a hölgy.

Esetleg a szertartások időpontját, ha közölnéd, kedves Soma, tudnék pár buszt indítani Dunaszerdahelyről a tisztításokra.


Új Nő

– megjelent az Új Nő januári száma, aminek címlapfotója kommentözönt váltott ki az éhes amazonokból a fészbukon. Jeges meg is jegyezte: dik, ezeknek két farok kell, a fűé meg a fáé.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább