Mert Nőnek lenni jó!?

Az első olvasásra enyhe feminizmust sugalló megnevezésre én is felkaptam a fejem, és tettem is egy apró megjegyzést, de aztán tovább gondolva, miért ne lehetne?

Hölgyeim, megnyugtatom Önöket, férfinak sem rossz lenni. 🙂

Mészáros Krisztina rádiós műsorvezető, családanya, író, a Mert nőnek lenni jó közösség, szemináriumok megálmodója és létrehozója, valamint Bartalos Tóth Iveta közgazdász, vállalati bankár, családanya, író, a Mert nőnek lenni jó polgári társulás elnöke, a klubestek ötletgazdájának története egy szemináriumon kezdődött, ami szinte percek alatt barátsággá alakult, s jobbnál jobb ötleteket hozott magával. Tevékenységeik többek közt klubestekből, önismereti és önszeretetről szóló csoportmunkákból, családi napokból tevődik össze, amivel a felvidéki női közösség összetartozásának erősítése, támogatása, valamint az ismeretszerzés és az ismeretterjesztés a céljuk.

A napokban szerveztek egy beszélgetős estet, amelyen a szervezők Gašpar Alica pszichiáterrel és Mórocz Magdolnával, a Kriston intim torna oktatójával a szexualitást boncolgatták.

Azon nyomban felcsillant a szemem. Erre a beszélgetésre nekem el kell mennem, bízva abban, hogy a férfitársadalom is szép számmal képviselteti majd magát a komoly téma kapcsán. Bizalomra az adott okot, hogy helyszínt kellett váltani, és a művelődési otthon bábterme is színültig megtelt.

A Mert nőnek lenni jó csoport felvételei

A Szexestől-lelkestől című klubest aztán nagyon hamar a megfelelő mederbe terelődött, és családias hangulatban folyt a társalgás, érintve a családmodelltől kezdve a férfi prosztata orgazmusáig szinte mindent.

Ami kicsit megmosolyogtató volt számomra, hogy a hozzászólóknak rengeteg ismerősük akadt azokra a példákra, amiket a téma érintett, de saját tapasztalatot csak kevesen mertek megosztani.

Hát igen, kisváros Dunaszerdahely és nem szeretnénk, ha a kávéházak szextémáiban példázgatnának rólunk.

A beszélgetés folyamán Magdika megosztotta velünk, hogy nem kevés fiatal férfi intimtornázó látogatja az óráit, és sajnos rengeteg a szexuális gondokkal küzdő férfiállat.

Gašpar Alica pszichiáter egyfajta aura-összefonódásról beszélt szeretkezés közben, ami lehet veszélyes is, ha a szomszéd zöldebb fűjét kapálgatjuk.

A jó hangulatú összejövetelen jókat derültünk néhány „ismerősünk” esetén, de mint kiderült, a cirka két és fél óra kevésnek bizonyult.

Tehát, folytatás következik. Én ott leszek, gyertek ti is…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább