Szigi-szemmel: szex és más semmi?

Játszótér

– újabb szavazást hozott létre a Lidl üzletlánc, és ha a nagyérdemű kellő számban szavaz, Dunaszerdahely is kaphat a multiktól egy új játszóteret. Ha nem nyerünk, jön egy adóemelés, hogy legyen, mármint játszótér, vagy egy új szolgálati kocsi?!


Dunaszerdahely

– a dunaszerdahelyi városi termálfürdő felújítása télen is tart. A napokban kezdték el bontani a nagy úszómedencét, amely a nyári szezon idejére készül el, és a beruházás tervezett költsége 1 010 000 euró (szóban egymilliótízezereuró)!!! Igen, tervezett, ami még az építkezés végére változhat?! Kedves birkucik, ezt megint eldobtátok, de jó messzire.


FTC

– egy 18 éves szíriai menekültet igazolt a menekültellenes Fidesz alelnökének focicsapata. A 18 éves Ammar Ramadan a Juventus utánpótlás-csapatában nevelkedett, és támadó szerepkörben alkalmazták a futballpályán. Hiába gyerekek, Sorosék már a spájzban vannak.

 


Szex

– szexuálterapeutát bombázták leveleikkel az olvasók.

„Olvastam a szexfüggőségről, nekem is az az érzésem, hogy a párom szexfüggő. Negyvenöt éves vagyok, és minden nap szexelne legalább egyszer. Nekem a heti egy szex elég volna, de már eljutottunk oda, hogy ha csak szóba hozza, rosszul vagyok. Ő igényli, hogy naponta többször hozzáérjek a nemi szervéhez, de ez nekem sok, olyan mintha erről szólna az élete. Normális ez?”

Na, ezért vannak lecserélve Dunaszerdahelyen is a celeb negyvenötévesek. 🙂


Maffia

– temetőt csináltak a csallóközi határból, sorban kerülnek elő a holttestek, írja a parameter.sk

Elsősorban a csallóközi maffiaper azon vádlottjai kezdtek együttműködni a hatósággal, akiket életfogytig tartó szabadságvesztés fenyeget.

Egy kis tartás legyen már bennetek gyerekek, vagy nem néztetek elég omertás filmet?!


A magyar kultúra napja

– idén is népes közönség volt kíváncsi január 22-én A magyar kultúra napja ünnepségére a Csaplár Benedek Városi Művelődési Központban. Ennek kapcsán több privát üzenetet kaptam, amire magam sem tudtam a választ.

De hova tűnt K. Attila nyaka?


Államfőválasztás

– Bugár Béla: „Csak jöjjenek el megnézni egy olyan mérkőzést, ahol a DAC a Nagyszombattal vagy a Slovannal méri össze erejét. Olyankor zeng a stadion a „Bi Maďara do hlavy!” rigmustól.” Ez őt sem hagyja hidegen: „Ha nem lennék képviselő, olyat behúznék ezeknek, hogy letekerődne a fejük”.

Erre egy igazi ultra csak annyit jegyzett meg: házelnök úr, maga maximum a fűnyíróján a nyolcas csavart tudná behúzni, 13-as kulccsal.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább