Szigi-szemmel: hová való a villanykörte?

Munkalehetőség

– a Hotel Amade Chateau és a Villa Rosa étterem szakács munkatársat keres teljes munkaidős állásra. Pályakezdők, végzősök jelentkezését egyaránt várják.

Az elvárások közt olyan dolgok szerepelnek, mint alázat a szakma iránt, na meg a főnöknő. Kínálatok közt pedig versenyképes fizetés (bruttó: 900 € + mozgó bér). De hogy merre mozoghat, azt már nem írja a kínálat.


Magyarország

– egy kiskunfélegyházai diáklány azzal vonta magára a (kormány)média nagyágyúinak össztüzét, hogy még decemberben egy tüntetésen beszólt. Ezután Bayer Zsolt, a nemzet publicistája leprolizta. Az ügyben jogi lépések születtek. Szólásszabadság?!


Bizonyítvány

– több szülő büszkén osztotta meg gyermeke bizonyítványát a fészbukon. Természetesen csak a jobbik fajtából. Ha már kicsit hülébb a gyerek, azt már nem vállaljuk nyilvánosan, pedig ő is a mi kutyánk kölke, kedves olvasó.


Főtanácsadó

– Gyurta Dani főtanácsadó lett. Már értem, miért köszönte meg a dunaszerdahelyi „B” közép egy molinóval, mikor visszavonult Dani.


Róma

– akkora pofont kapott az AS Róma futballcsapata az olasz kupában a Fiorentinától, hogy Dunaszerdahelyig hallatszott. A végeredmény 7:1 a liláknak. El is képzeltem, ha a DAC futna bele egy ekkorába. A Felvidéken talán még a föld is megmozdulna?!


Magyar iskola

– bizonyos politikai elit fejvesztve a magyar iskolák mellett kampányol. Szóval, hogy írassuk gyermekeink magyar iskolákba, viszont a sajátjaik egytől egyig szlovákba járnak.

Már megszoktuk, hogy bort isztok és vizet prédikáltok, kedveskéink.


Szex

– el sem hiszitek, miket képesek egyesek kipróbálni. A minap olyan röntgenfelvételek láttak napvilágot, amelyek „hölgyek” vaginájában talált tárgyakat tartalmaztak. Magnókazetta, Barbie baba, szemüveg, de még egy villanykörte is.

Jeges meg is kérdezte, háá hány wattos lehetett, hogy csak úgy becsavarta?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább