Szigi-szemmel: így válassz tökéletes párt!

Új Nő

– a februári szám címlapfotózásáról jelent meg egy apró videó, amit felgyorsítva láthattak a tisztelt olvasók. A hajnalban munkába induló „potyerozók” meg is jegyezték a Baranyai büfébe: de hiszen már olyan jó push up-os melltartókat lehet kapni.


Rekord

– 1957 szurkoló váltott jegyet a Videoton hazai, a székesfehérvári MOL Aréna Sóstó stadionban rendezett bajnoki mérkőzésére. A stadiont csekély 14 milliárdból építették. A jelentés arról nem szól, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr megtekintette-e a mérkőzést.


Párválasztás

– Szakértők azt ajánlják, úgy válasszunk pasit, ahogy kutyát. Elsőre kissé meredeken hangzik, de egy Dr. Annie Kaszina nevű párkapcsolati szakértő hölgy azt állítja, nincs is olyan sok különbség a kutyánk és a párunk kiválasztása között. Más szakértők pedig váltig állítják, hogy évek múltán a gazdi hasonlítani fog kutyusára, mármint az arcmimikája. Hölgyeim, ne akarjatok majd úgy kinézni, mint egy bullmasztiff.


Reklám

– Nők, akik példát mutatnak számunkra! – hangzott el egy reklámfilmben a magyar közmédiában, nem más szájából, mint Stohl Andráséból. De miért éppen Ő könyörgöm?!


Disznólkodás 

– Nagyszabású disznóvágást rendeztek a Dunaszerdahelyhez tartozó Sikabony városrészben, ahol szeretettel várták az ínyencségekre áhítozó nagyérdeműt. A finomságok között az árakra is felfigyeltünk, ahol a tarja 5 euróba került. Jeges meg is jegyezte:

de hiszen a Teszkóba csak nígyötven, Orbánnál meg 4,30 eccsó…

Szex

– Számtalan tévhit él bennünk arról, mi történik terhesség alatt és szülés után a házastársak szexuális életével. Ezzel az összetett kérdéssel már a dunaszerdahelyi Mert nőnek lenni jó polgári társulás is foglalkozott. Gyuszibá egyszer azt mondta a Jednota üzlet előtt:

Mondhat nekem bárki bármit Szigi, én még a mentőautóban is odatettem az asszonynak.

Oscar

– Az idei Oscar-díjátadás sem történt felejthető dolgok nélkül. Amellett, hogy elfelejtették Andy Vajnát megemlíteni, a Zöld könyv nyerte a legjobb filmes Oscar-t a Roma helyett. Vajon ezt is a Sor(o)s intézte?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább