Szigi-szemmel: húzd meg, ereszd meg!

Kukkónia

– Lezajlott az első Kukkónia bál, ami a MOL Aréna VIP Silver termeiben került megrendezésre. A profi rendezésbe egy apró hiba is belefért, ugyanis a tombola fődíját, ami egy barcelonai utazást tartalmazott, a kék nyuszi nyerte, amiből véletlenül kettő lett eladva.

Elmondások alapján több nyuszi is megjelent a bálon, de még fedeztetésre alkalmas kan nyúl is.


Térdműtét

– Mi más minősíti a dunaszerdahelyi ortopédiai osztály szakértelmét, mint az, hogy Nagy József jelenleg európai parlamenti képviselőnk térdműtétjét is itt végezték. A fészbuk-jókívánságok (530) mellett a Szigi-szemmel is mielőbbi felépülést kíván. Erős térdekre lesz szükség a jövőben, melyek ezt a politikai káoszt elbírják.


Nagymegyer

– Nagy a húzd meg ereszd meg Nagymegyeren, ugyanis az elmúlt három hónap egyik megválaszolatlan kérdése, hogy ki lesz az alpolgármester, és mégis mikor nevezik ki. Ajánlanék egy friss példát innen Dunaszerdahelyről és még a munkanélküliek statisztikáját is javítanátok.


Horgásztörvény

– Új horgásztörvénnyel „borzolta” a kedélyeket a parlament, amely 2019. január 1-jén érvénybe is lépett.

Majdnem teljes egészében sikerült megmenteni a 4-es paragrafust, amely kimondja, az állam a horgászati jogot a horgászszervezetnek adja bizonyos kivételekkel – mondta a Dunaszerdahelyi Horgászszervezet elnöke. Erről a törvényről nyugodjék Hodossy Zolka tudna mesélni, aki egy-egy éjjel átírta azt.


Magyarország

– Egymilliárd forintot dugott a magyar kormány a turisztikai ügynökség alatt működő Magyar Divat & Design Ügynökség Nonprofit Zrt.-be. A céget nem más, mint Orbán Ráhel volt évfolyamtársa, Bata-Jakab Zsófia vezeti. A dunaszerdahelyiek nem idegesek, mert stadion után állítólag egy színházat is kapnak.


Kan-goo

– Farsang alkalmából a dunaszerdahelyi kangoos lányok szebbnél szebb jelmezekben ugrálták végig az egyik edzésüket. A jelmezek között feltűnt Superman, cica bajusz, több boszorkány is, de a bőrszerkó sem hiányzott. Jeges csak annyit mondott:

Szűzlányoknak mégsem öltözhettek, bammeg! 🙂

Ovibál

– Nem csitulnak a kedélyek Nagyudvarnokban, ahol pár éve megy az adok-kapok. Hol egy vasrúddal vernek fejbe valakit, hol a polgármesterek hadakoznak. Jelen esetben egy ovibált kellett verekedés miatt berekeszteni. A DAC „B” közép csak annyit énekelne nektek:

egyszerűen senkik vagytok, hej hej
(mármint azoknak, akik nem férnek a bőrükbe)

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább