Szigi-szemmel: tojást minden körforgalomba!

MOL Aréna

– szédületes ajánlattal kecsegtetik a házasságkötést tervező fiatalokat Dunaszerdahelyen. Ünnepelje a Nagy Napot a MOL Arénában és tegye emlékezetessé házasságkötését címmel. Ha még azt is elintézitek, hogy a balhátvéd és a jobbfutó fogja felszolgálni az ünnepi vacsorát, mondjuk meccs előtt egy nappal, akkor lesz igazán kecsegtető az ajánlat.


Sor(o)s fintora

– óriási „rejtély” övezi a Fidesz felfüggesztését az Európai Néppártban. Mindenki megszólalt, aki élt és mozgott.

A Fidesz egyoldalúan felfüggeszti jogainak a gyakorlását az Európai Néppártban (EPP) az EPP által felkért háromtagú bizottság jelentésének elkészültéig – jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök egy nemzetközi sajtótájékoztatón. A média képviselői egy félénk nevetéssel jutalmazták a bejelentést.


Áldott állapot 

– egy amerikai szülészet kilenc ápolónője várandós egyszerre, a babák a nyári hónapokban születnek majd meg. Dunaszerdahelyen ezt a rekordot még nem döntötték meg, de volt rá példa, hogy egy munkahelyen két hölgy esett teherbe. Na de egy apától…


Nagymegyer 

– a megyer.online fészbuk oldalon egy újabb megrázó fotósorozat jelent meg, ami Bős és Nagymegyer körforgalmait hasonlítja össze. Az egyikben van húsvéti tojás, a másikban nincs, amiért természetesen az új polgármester a felelős.

Jeges barátom csak annyit fűzött hozzá:

ezek nocsik more…

Filmipar 

– április közepén indul a Trónok harca c. filmsorozat befejező évadja, amit a HBO közvetít. Kicsit megrázó történet, ahol néha gyermeket ítélnek máglyahalálra, leszbikus és meleg jelenetekből sincs hiány, sőt sárkányok is repdesnek a levegőben.

Hol van már Isaura és Kunta Kinte, amikor egy sima lábfejlevágástól szörnyülködtünk?!


Lottó

– egy amerikai fogadó 768,4 millió dollárt nyert a lottón, ez a lottótörténet harmadik legnagyobb nyereménye az Egyesült Államokban.

Elképzeltétek kedves olvasóim, ha ez Dunaszerdahelyen történik meg? Lett volna egy új Garden Town, minimum egy új stadion, rengeteg új Bentley autó, és sok kép a fészbukra.


Friss

– Zuzana Čaputová, az elnökválasztás első fordulójához hasonlóan, ezúttal is egyértelmű győzelmet aratott, és Szlovákia megválasztotta történelme első női elnökét. A vasárnap hajnali és reggeli órákban enyhe orgazmust véltem felfedezni fészbuk ismerőseim oldalán (megjegyzem sok a női ismerősöm), akik szerint győzött az igazság.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább