Hurrá, hamarosan kicsöngetnek!

Tábortűz, sült szalonna, gyerekzsivaj, kézműveskedés… ezeket kínálja a legtöbb gyerektábor a környéken. Csokorba gyűjtöttünk párat, hogy a nagymamák is megpihenjenek néhány napra. Csak tudjon az ember választani… íme!

A KALANDVÁGYÓKNAK

V. Hegyen-Völgyön Nyári tábor

(2019. július 19-20-21.)

A nyékvárkonyi Hegyen-Völgyön Túraklub olyan gyerekek jelentkezését várja, akik szeretnek a természetben felfedezni, sétálni, nem riadnak vissza akár egy éjszakai túrától sem. A programban szerepel íjászat, kenuzás, ismerkedés a lovakkal, közösségi játékok. A tábor helyszíne a nyékvárkonyi kanálispart.

Jelentkezési határidő: július 14.

További információ: www.facebook.com/turaklub

A KIS VARÁZSLÓKNAK ÉS A TÜNDÉREKNEK

Nyári táborok a Varázsműhelyben

 Az Itsipitsi és az M- Baby Care baba-mama klubja nyári táborokat szervez az Itsipitsi Varázsműhelyben. Színes programokkal várják a legkisebbeket, az óvodába és az iskolába készülőket, heti bontásban, naponta, reggel 8:00-tól 13:00-ig. Lehetőség van napi jegyek megvásárlására is. A progamok közt szerepel többek közt mesedráma, gyógytorna, maszatoló, mesejáték, reggeli torna, Montessori foglalkozás, életkortól függően.

Varázsbölcsi (1-2 éves) – júl. 8-12., aug. 5-9.

Óvodás leszek (3-4 évesek) – július 22-26., aug. 12-16.

Iskolás leszek (5-7 évesek) – aug. 19-23.

További információ: www.facebook.com/itsipitsivarazsmuhely 

AKIK SZERETIK A NYELVEKET

Szlovák nyelvi tábor cserkész módra

(2019. július 8-12, július 22-26, augusztus 19-23 8.30-15.30)

A tábor helyszíne a pozsonyeperjesi Alba Regia, a reggeli kapunyitás 8.30-kor kezdődik, a nap 15.30-kor ér véget. A részvételi díj tartalmazza a segédeszközöket és a napi háromszori étkezést. A tábor célja a játékos interaktív nyelvtanulás. A gyerekek a természetjárás, nyomfelismerés, nyomkövetés, az állatok és a növények megismerése közben észrevétlenül, játékos formában sajátítják el a szlovák nyelvet.

További információ: Basic nyelvstúdió 0903 362 769

AKI A SZÍNPADRA VÁGYIK

Nyári színjátszó tábor

2019. július 15.-19.

Vajon milyen lehet színésznek lenni? Milyen öröm együtt alkot és hogyan néz ki egy igazi színházi bemutató? Ezekre kapnak választ azok a gyermekek, 8-12 éves korig, akik részt vesznek a Városi Művelődési Központban Somorján megrendezett színjátszós táborban. A foglalkozásokat Tóth Krisztina és Derzsi Réka színművészek tartják. A programok reggeli 8.30-kor kezdődnek, kapuzárás minden nap 16.30.

Jelentkezés és további információ: szinjatszotaborsomorja@gmail.com

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább