Szigi-szemmel: párcsere páratlan élményekkel

Aktívny bleskozvod

– az elmúlt napokban óriási viharok csaptak le, amelyek nem kerülték el Pozsonyt, koronázási városunkat sem. Mint kiderült, Andrej Danko kapitány zászlórúdja jó villámhárítónak bizonyult, amit állítólag Tomáš, aki előszeretettel fotóz villámokat, testközelből élt át.

Rózsika néni a Jednotából erre szokott felóbégatni, hogy „mojenervyyyy”, Tomika, sunytál, mint sz@r a gyomban.

 


Meleggén 

– egy kiterjedt tudományos kutatás, amely a szexuális viselkedés biológiai alapjait vizsgálta, megállapította, hogy nem létezik úgynevezett meleggén, amely hatására valaki azonos nemű partnert választhat. Mintegy félmillió ember DNS-én és szexuális tapasztalatain alapuló adatokat elemeztek a tudósok.

Tudomásom szerint Dunaszerdahelyen nem voltak!


Pornó

– megtalálták az iparág legszebb arcú pornóshölgyét Ariana Marie személyében az Instagramon. A babaarcú hölgy talán más szakmát is űzhetne megjelenésével, de kinek a pap, kinek a papné.

Gyuszibá meg is fejtette szépségének titkát, amikor feltette a költői kérdést:

Sok anyag szökött az orcájára a hölgyeménynek?!

Ejnye 

– Az alabamai Alvin Kennardot még a húszas éveiben ítélték életfogytiglanra azért, mert ellopott 50 dollárt egy pékségből. A szokatlanul kemény ítéletet azért született meg 1983-ban, mert Alabamában életben van egy olyan törvény, amely a harmadik bűncselekmény után sokkal keményebben bünteti az elkövetőket. Most azonban 36 év börtönben töltött év után a bíró úgy döntött, hogy befejezettnek tekinti a Kennardra kiszabott büntetést.

Vajon Dunaszerdahelyről hányan térnének meg ilyen büntetések hallatán?


Swingers

– Egy mai történetet közölt a The Sun angol bulvároldal.

„Én 34 éves vagyok, a barátom 35. Tizenkét éve vagyunk együtt, és remek a kapcsolatunk. Szerettünk vadul élni, rengeteget buliztunk, a szex minden területét felfedeztük. Sokszor osztott meg engem a barátaival, amit mind nagyon élveztünk, hatalmas adrenalinlöketet kaptunk olyankor”.

Sikabonyban valaki azt mondta, egy idő után unalmassá válik!


Forint 

– Annak a miniszterelnöknek, akinek a kormányzása alatt az euró 300 forint fölé emelkedik, nem tud kormányozni és le kell mondania – hangzott el a parlamentben 2008 áprilisában!

Vajon ki mondta ezt?


Tüntetés 

– Tüntetést szerveztek az ollétejedi lakosok a Dron Industries gumifeldolgozó üzem működése ellen. A cégtulajdonos és két fia a vállalat kapujában várta a „lincshangulatban” érkező tömeget.

Jeges csak annyit mondott:

more háá milyen meríszek, de hogy mír kellett a calvinkleinhoz piros sisak meg napszemüveg?

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább