Dear Mr. Kováčik!

Dear Mr. Kováčik!
Prajem pekný večer pán Kováčik, nebojte sa, dlho vás otravovať nebudem. Posnažím sa byť stručný…
Netuším, že akým spôsobom ste presvedčili UEFA, že pokrik ,,Bi Maďara do hlavy!“ je menšieho rangu (alebo ako ste to definovali), ako iné inkriminované pokriky. A ani nechcem vedieť.
Radšej Vám dávam do pozornosti článok 2 Všeobecnej deklarácie ľudských práv, kde je podľa môjho názoru celkom jasne zadefinované ,,čo a ako“. Poprosil by som vás, aby ste skúsili svojmu právnemu oddelenie položiť otázku: Tak, ako to vlastne je?
Článok 2: ,,Každý je oprávnený na všetky práva a slobody, ktoré stanovuje táto deklarácia, bez akéhokoľvek rozdielu rasy, farby pleti, pohlavia, jazyka, náboženstva, politického alebo iného zmýšľania, národnostného, alebo sociálneho pôvodu, majetku, rodu alebo iného postavenia.“
Žiadam Vás, pán Kováčik, aby ste pokrik ,,Bi Maďara do hlavy“ trestali v SFZ rovnako, ako aj iné, deklaráciou rovnako zadefinované vyjadrenia (správne trestané), dištancovali sa od neho a nie ho zľahčovali a legitimizovali.
P.S. Onehdy nám pán Ševela radil, aby sme sa sťažovali na Ústavnom súde. Neviem, ale ako čítam článok č.2, tu sa niečo s niečim bije…
Ďakujem, a hajrá DAC!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább