(Új) Szigi-szemmel: A jó szex férfiszemmel! 18+

Állandóan fejlődő világunkban a szexuális szokások is változnak párkapcsolatainkban. Azt szokták mondani: kinek a pap, kinek a papné, és bizony a rossz, netán a kevés szexuális együttlét már válóoknak számít. 

Hölgyeim, arcpír nélkül tessék bevallani, melyikőtök nem szeretne ellenállhatatlanul vadító szerető lenni, és kiismerni a férfi gordiuszi csomóhoz hasonlítható gondolkodását?!

A tökéletes együttléthez elengedhetetlen, hogy tisztában legyél saját vágyaiddal és szándékaiddal, de legalább ugyanennyire fontos, hogy azt is tudd, mire vágyik a férfi.

Alapvető különbség férfi és nő között, hogy míg a pasi nagy százalékban orgazmusra törő, és ez sikerül is neki, addig a nő nem biztos, hogy minden alkalommal eljut a csúcsra.

Tehát a férfi megelégszik a szexuális teljesítménnyel, a korlátok nélkül áradó szenvedéllyel, és abban a pillanatban az érzelmek másodlagos szerepet kapnak.

A pasinak az ágyban tehát elsősorban a szex kell, de ez csak úgy lehet kerek, ha te is átéled a legvégső gyönyört, nem csak ő. A férfi számára nincs olyan, hogy nem mentem el, de azért nagyon jó volt, az ő fejében vagy gyönyör van, vagy kudarc. Éppen ezért, ha tudod, mi a jó neked, mutasd ki, mert

nincs az a férfiállat, aki ne kedvelné az „oszd meg és uralkodj” temperamentumot. 

Itt jön az a pillanat, amikor a megfelelő választást kell alkalmaznod, mert ha túlzottan kezedbe veszed az irányítást, a férfi könnyen visszavonulót fújhat.

A legtöbb férfi arra a tiszta, ártatlan nőre vágyik, aki csak az ágyban változik vadmacskává, de csak finoman, karmok és hegyes fogak nélkül. 

Ha művésze vagy a kígyóbűvölésnek, akkor nincs férfi, akit ne tudnál levenni a lábáról, mert tökéletes ajándék lehet egy álmos reggelen, egy napfényes délutánon vagy egy fülledt estén. Nagyon jó útmutatások találhatóak már a szakirodalom könyvespolcain.

A gyönyör után a legtöbb férfi arra a bizonyos párnácskára vágyik a feje alá, legyen az kölcsönös vagy egyoldalú. Nem beszélgetésre, biztatásra, hogy igen, nagyon jó volt, drágám.

Tehát hölgyek, a ti kezetekbe van az irányítás. Nektek kell megválasztani, hogy a szexhez mit használtok, egy tollpihét vagy egy egész csirkét…

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább