Októberi tökölődés

A hónap utolsó napjaiban gazdag program csábít mindenkit el otthonról, ne kuksoljatok otthon a tévé előtt! Mutatjuk, hova érdemes menni a gyerekkel ebben a színes, illatos októberi napsütésben.

Halloween a MAX-ban
Október 26. (szombat), MAX bevásárlóközpont 15.00

A tájainkon és hetedhét országban kedvelt GLAMOUR együttes koncerttel várja a gyerekeket, melynek témája a Halloween. A koncert mellett tökfaragás, arcfestés és tombola várja az érdeklődőket.


Tökös nap Sikabonyban
Október 26. (szombat), Közösségi ház 9.30

A Sikabony Polgári Társulás szeretettel vár minden gyereket és szüleiket a délelőtti tökös napra. A program tökfaragással indul, a faragni valót tököket a szervezők biztosítják, a faragáshoz való eszközöket mindenki készítse a táskájába, és hozza el magával. A programot a Gézengúzok bábcsoport előadása színesíti. Az este a felnőtteké, táncmulatság veszi kezdetét a legmenőbb retro slágerekkel.


Tök jó nap az Itsipitsi Varázsműhelyben
Október 25. (péntek), Itsipitsi Varázsműhely 15.30

Ha nem kóstoltátok még a tökös muffint és a tökös lattet, akkor mindenképp ott a helyetek pénteken az Itsipitsi Varázsműhelyben! 15.30-tól ugyanis minden a narancssárgán, sárgán vigyorgó tökről fog szólni. A tökfaragáshoz vigyetek tököt és eszközöket. Sötétedés után a töklámpások fénye mellett a diafilmek elevenednek meg a Varázsműhely falain.

 


Hallowen Party Diósförgepatonyban
Október 27. (vasárnap), kultúrház 14.00

A jótékonysági rendezvényen arcfestés, játék, kreatív sarok várja a gyerekeket, a színpadon a GLAMOUR zenekar szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Nagy hír, hogy aki Mickey egérrel szeretne találkozni, annak óriási mákja van, ugyanis ő is ellátogat a buliba. Az értékes tomboladíjakból befolyt összeget a diósfürgepatonyi óvodának adományozzák a szervezők.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább