Te is kellesz hozzá, hogy legyen egy új játszóterünk Dunaszerdahelyen!

A LIDL bevásárlóközpont több éve szervez szavazós játékot a városok, falvak közt, melynek főnyereménye egy játszótér. A vállalat ígérete szerint 2020-ban az első tíz legtöbb szavazatot kapott város számára biztosít 87 ezer euró értékű játszóteret.

Dunaszerdahely városa még soha nem volt ennyire közel ahhoz, hogy megnyerjen egy játszóteret a gyerekeknek. Talán azért, mert még soha nem volt ennyire erős csapatszellem és összefogás.

Sokat segített a Facebookon megalakult csoport, melyet három édesanya koordinál, azzal a céllal, hogy toborozza, összefogja a helyi lakosokat. A tagok egymást buzdítják, ötletelnek, vajon hogyan juthatna a város még több szavazathoz, mert megtartani a helyet nem olyan egyszerű. A kisebb és nagyobb városok hihetetlen gyorsasággal nyomulnak előre. A játék február 29-ig tart, egy telefonszám, egy e-mailcím és egy leheletnyi jó szándék, akaraterő kell hozzá.

Mindennapi szavazatoddal támogass egy jó kezdeményezést, hogy az itt élő vagy környékbeli gyerekek modern, színes játszótérrel gazdagodjanak.

A regisztráció és a szavazás EZEN a linken található:

A facebookos csoport pedig ITT.

Így lehet szavazni Dunaszerdahelyre:

KATTINTS az oldalra!  

1.  Regisztrálj vagy jelentkezz be a Facebookkal. 

2.  Írd be a telefonszámod. SMS-ben érkezik egy kód. Ezt beírod a weboldalra. 
 (Ezt csak egyszer kell). 

 3. Keresd meg: DUNAJSKÁ STREDA!

Klikk a HLASUJ gombra! 

4. A Včielka Maja játékban érj el legalább 200 pontot! A rendszer automatikusan dob még egy szavazatot Dunaszerdahelyre.

(Ha megvan a 200 pont, hagyd, hogy leteljen az idő, nem kell végigjátszani a 3 percet, így is megkapod a pontot

 5. Szavazással és a játékkal 1+1 szavazatot érsz el.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább