Legyen tánc! – farsangi programok

Idén is, mint minden évben, a farsang január 6-án, vízkereszt napján vette kezdetét. A farsang első napja mindig egy fix időpont, nem úgy mint az utolsó napja, mely egyébként hamvazószerda. 2020-ban ez február 26-ra esik. Ennyi időnk van tehát a mulatozásra, táncra, hepajra. A hagyomány szerint a hamvazószerdát megelőző nap – húshagyó kedd – a farsang utolsó napja, amikor még lehet bűntudat nélkül jókat enni, lakomázni, mivel azután kezdődik a húsvétig tartó böjti időszak.

Ha már megvan a gyerkőcök jelmeze az idei farsangra, mutassátok meg ország-világnak, milyen menő ötlettel rukkoltatok elő az idén. Mutatjuk, hova érdemes elmenni farsangi programra a következő napokban és hetekben:

Farsangi játszóház – 2020. február 2. (vasárnap) – Csaplár Benedek Városi Művelődési Központ

Az esemény 15.00-tól veszi kezdetét. A szervezők minden farsangi jelmezben érkezőnek édes meglepetést ígérnek. 16.00-tól az Október utcai óvoda, a Széchenyi utcai óvoda és a Barátság téri óvoda kis óvodásai vidám farsangi műsorral szórakoztatják a nagyérdeműt.

VovoKARNEVAL – 2020. február 9. (vasárnap) – VOVOLAND

Az idei farsangi mulatság a közkedvelt játszóházban 15.00 órakor kezdődik. A színes programban helyet kapott a dunaszerdahelyi gyermekzenekar, a LaLaLand is. Ők 16.30-tól lépnek fel. De többek közt lesz még arcfestés, fánkozás és közös játék is.

Farsang a jégen – 2020. február 9. (vasárnap) – dunaszerdahelyi jégpálya

A korcsolyázással egybekötött családi esemény a délelőtti órákban kezdődik, pontosabban 10.00-kor, és egészen 15 óráig tart majd. A szervezők kérik, hogy korcsolyát, jelmezt és jókedvet mindenki pakoljon be magának a hátizsákba, ha lehetséges.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább