ŽIHADIELKO: 10, 9, 8… a visszaszámlálás megindult a játszótérért!

A véghajrához ért a LIDL bevásárlóközpont szavazós játéka, melyben az első tíz legtöbb szavazatot kapott város jutalma egy zsírúj játszótér 87 ezer euró értékben.

Dunaszerdahely városa a verseny során szépen menetelt felfelé, jelen pillanatban a nyolcadik helyen helyezkedik el. Az eredmény azonban szinte percről percre változik. Voltak rosszabb napok is, de hála a szorgos és stabil szavazóknak visszatornáztuk magunkat az élvonalba. A szavazás február végéig tart, egyelőre azonban nem dőlhetünk hátra, hiszen sokan pályáznak a nyereményre.

Lehet mutogatni képviselőkre, kormányra, a szomszédra, a rossz állapotú játszóterekre, de most rajtunk, dunaszerdahelyi és környéki lakosokon a sor, hogy összefogjunk, ha játszóteret szeretnénk gyermekeinknek. Mert ha mi nem, majd megnyeri más.

Ezért fontos, hogy most még többen bekapcsolódjanak a versenybe. Szólítsátok meg családtagjaitok, munkatársaitokat, osztálytársaitokat, hogy ne felejtsenek el minden nap szavazni Dunaszerdahely városára, s a bónusz szavazatot se hagyják elveszni. Érdemes csatlakozni a Facebookon megalakult csoporthoz is, melynek mostanra több mint 7600 lelkes tagja lett, gyerekes anyukák és apukák, nagyszülők, lelkes támogatók rengeteg idő és energiát nem sajnálva toborozzák az embereket. A csoportba folyamatosan érkeznek a felajánlásokat, nyeremények a szavazók számára, akad például Thermálpark belépő vagy vásárlási utalvány étterembe, hamburgerezőbe.

Csatlakozzanak a Dunaszerdahely környéki falvak, városok lakói is, hiszen a jövőben az ő gyermekeik is élvezői lehetnek az új játszótérnek. Ne legyünk közömbösek, fogjuk össze egy nemes cél érdekében, mutassuk meg, hogy jó érzés dunaszerdahelyinek lenni!

A regisztráció és a szavazás EZEN a linken található:

A facebookos csoport pedig ITT.

Így lehet szavazni Dunaszerdahelyre:

KATTINTS az oldalra!  

1. Regisztrálj vagy jelentkezz be a Facebookkal. 

2. Írd be a telefonszámod. SMS-ben érkezik egy kód. Ezt beírod a weboldalra. 
(Ezt csak egyszer kell). 

3. Keresd meg: DUNAJSKÁ STREDA!

Klikk a HLASUJ gombra! 

4. A Včielka Maja játékban érj el legalább 200 pontot! A rendszer automatikusan dob még egy szavazatot Dunaszerdahelyre.

(Ha megvan a 200 pont, hagyd, hogy leteljen az idő, nem kell végigjátszani a 3 percet, így is megkapod a pontot!)

 5. Szavazással és a játékkal 1+1 szavazatot érsz el.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább