Ha tényleg párt keresel…

Korábban már említést tettem a társkeresőn tett „kalandomról”, viszont hozzáfűznék még pár dolgot a témához. Ezúttal leginkább azokhoz szólnék, akik valóban párt keresnek.

Szépen kérlek, ha az a célod, hogy szerelemre lelj, akkor ne egy elmosódott fotót posztolj magadról, ami úgy fest, mintha az ufók megszállták volna a földet. Bizonyára sikerül olyan képet is készítened, amin látszik az arcod.

S ha már az arcnál tartunk… Teljesen oké, hogy felelősségteljes polgárként betartod a járványhelyzet miatt előírt óvintézkedéseket. Ez kifejezetten dicséretes. Ámde!

A profilképeden ne arcmaszkban pózolj! Így senkit sem tudsz levenni a lábáról a mosolyoddal.

Ami számomra kifejezetten a „nem szimpi” kategóriába tartozik, az a félmeztelenül, izmokat befeszítve pózolás. Az illető arca ilyenkor kissé eltorzul, hiszen annyira koncentrál az izmokra. Nem szép látvány, és amúgy is, hol van itt a meglepetés? Nem kell rögtön mindent és mindenkinek megmutatni.

Nagy kedvencem még, amikor valaki egy hölggyel szerepel a képein. Teljesen mindegy, hogy a húgod, a nővéred, a legjobb barátnőd, vagy épp a szomszéd csaj mosolyog melletted, hiszen aki nem ismer, annak fogalma sincs, hogy ő kicsoda.

És hát, mit mondjak, nem túlságosan csábító olyan valakinek írni, aki egy másik nőt ölelget.

Az előbbinek van egy másik változata, amikor férfi ölelget férfit. Na, ez meg aztán igazán vicces! Most akkor melyikőtök keres párt? Vagy ti így, együtt kerestek egy nőt? Vagy, hogy is van ez? 🙂

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább