HC DAC–Tatran Stupava 35-14 – Kilences Stano Mašekkal

HC DAC–Tatran Stupava 35-14

Az utolsó hazai mérkőzését játszotta csapatunk a MOL liga alapszakaszában; az ellenfél az utolsó helyezett, és eddig csupán két pontot szerző Tatran Stupava volt, ezért a sárga-kékek csapata volt az egyértelmű és toronymagas esélyese ennek a meccsnek.

A mérkőzés elejétől érvényesült is a papírforma, igaz, az első gólt a vendégek szerezték, viszont a következő találatukra 9:1-es állásig kellett várni. A lányaink gyors játékkal, könnyedén áttörtek a vendégek eléggé statikus védelmén. A védekezésünknek köszönhetően csak szórványosan jutottak el a befejezéséig , és ha ide el is jutottak, a kapusaink magabiztosan hárítottak, jól védtek az egész meccsen.

A fordulás után mindenkinek játéklehetőséget adott a szakmai stáb, és a jó játéknak köszönhetően percről percre még jobban növeltük az előnyünket. Nagyon nehéz a két csapatot összehasonlítani, más szintet képviselnek a lányaink.

A végeredmény 35:14 lett, és egy jó felkészülési és önbizalom-növelő meccs volt a vasárnapi 14.30-kor kezdődő Nagymihály elleni kupadöntő előtt.

A kupadöntő lesz az aktuális szezon fénypontja, és erre százszázalékos összpontosításra, odafigyelésre lesz szükség, egy meccs, ahol nem számít a papírforma, csakis az aktuális teljesítmény.

Mindenkit, aki végigszurkolta a szezon eddigi szakaszát (akár a tévék előtt is), vasárnap várjuk Nagytapolcsányban! Hajrá, DAC!

Stanislav Mašek: 40 éves vagyok, a DAC aktív játékosa, egész életemet a kézilabdának szenteltem, karrierem túlnyomó részét pedig Dunaszerdahelyen töltöttem, emellett viszont Nyitrán, Vágsellyén és Gútán is tevékenykedtem. Pillanatnyilag edzői tanulmányokat folytatok.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább