A SzerdaHelyzet nyilatkozik a Cliftonville–DAC (0:3) Európa Konferencia Liga-mérkőzésről

POÓR TIBOR: Érvényesült a papírforma, ha nem jutottunk volna tovább, akkor a saját ügyetlenségünknek köszönhettük volna, nem az ellenfél erősségének. Mindkét csapat pontatlan passzokkal tömte meg a meccset, az ellenfél az első félidőben főleg a jobboldali támadások után szépszámú veszélyes beívelést küldött Veszelinov felé. Amíg bírta az ellenfél, fontos volt Dani nagyon jó teljesítménye, biztos védései, a centerek biztos hárításai. Szép volt, Dani! Sikerült egy csere, és Krstović megmutatta, milyen egyszerű a foci, és egy egészséges lövés után már biztos volt a továbbjutó.
A lecserélt Baloghoz: Nem ment neki a játék, kihagyott egy óriási helyzetet, és bizony ingerülten belérúgott valamibe. Megértem őt, Norbikám, fel a fejjel, egyszer megfordul a kocka, és megint minden jó lesz. Vasárnap folytatjuk, és hétfőn SzerdaHelyzet. A hazai szurkolók a meccs vége előtt kézfogással gratuláltak nekünk, szép gesztus Belfast!

SZIGETI ATTILA: Győztünk és továbbjutottunk. Kötelező volt, és írhatnám, hogy okosan, taktikusan behúztuk. Nekem azért kicsit keserű a szám íze, mivelhogy én magasabbra rakom azt a bizonyos lécet. Mire vége lett a mérkőzésnek, a hazai szurkolók nagy része elhagyta a stadiont. Talán ebből is látszik,ők az esélytelenek nyugalmával játszották le ezt a mérkőzést. A taktika számomra néha idegesítő volt,a mélységben való gurigázás, de Guľa edzőnek végül igaza lett. Nagyobb odaadást és küzdőszellemet várok csapatunktól, viszont a győzelmet nem kell magyarázni.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább