Ankét: Megismerkedésünk története

E heti ankétunkban arra kértük meg Lengyel Csillát, Balogh Sabinát és Hlubik Attilát, hogy meséljék el nekünk, hogyan ismerték meg kedvesüket.

LENGYEL CSILLA

A mi megismerkedésünk nem éppen egy szokványos történet. Mikor valahol szó esik róla, kuncogunk is rajta rendesen. Ha címet kellene adnom neki, nemes egyszerűséggel csak annyit mondanék: Szerelem a Covid idején. Az internet segítségével találtunk egymásra és egy kis üzenetváltás után úgy határoztunk, hogy mindketten örülnénk egy személyes találkozónak is.

Itt jött aztán a bibi, mivel a párom akkor még otthon lakott a szüleivel, és sajnos Covidos lett a család. Így az első személyes találkozásra majdnem egy teljes hónapot kellett várnunk. Már csak hab a tortán, hogy az sem szokványos helyen történt, ugyanis nekem épp tesztelésre kellett mennem aznap és ő nagyvonalúan velem tartott.

Szerencsére azóta csak erősödött a kapocs közöttünk és bebizonyosodott a mondás, miszerint a jó dolgokra megéri várni. 


BALOGH SABINA

Pár évvel ezelőtt a fejembe vettem, hogy már pedig én megtanulok búvárkodni. Adódott is egy lehetőség (amikor már nem is gondoltam akkora bulinak), hogy ezt véghez vigyem, de az első órámra is már olyan későn érkeztem, ja és persze éhesen, hogy a merülésből egy tóparti vacsi lett, majd másnap egy második…

Az a srác, aki az oktatóm lett volna, a párom lett. Ja és merülni azóta sem tudok.????


HLUBIK ATTILA

Ma már szinte hihetetlen, de a tinderen ismerkedtünk meg. Látásból ismertem őt, ott volt egy pénzügyekről szóló előadáson, ahova meghívtak előadónak, de akkor nem beszéltünk. Feltűnt viszont, csinos volt és szimpatikus.

Hónapokkal később jött szembe tinderen, ahol nagyjából egy hete lehettem fent. Írogattunk pár napig, utána találkoztunk személyesen egy kávézóban. A többi pedig már történelem. ????

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább