A SzerdaHelyzet nyilatkozik a DAC–Rózsahegy (1:0) mérkőzésről

POÓR TIBOR: Egy lényeges momentumot szeretnék kiemelni még a meccsről szóló mondataim előtt. Ugye, mindenki extázisban volt Kalmár utolsó produkciója miatt, és jogosan. Elsősorban magának köszönheti, hogy harcolt a jó comeback-ért, és itt sok ember segítőkész volt, és maga a klub is, hiszen, kitartóan bebiztosított Kalmárnak mindent, amit kellett, és ez bizony nem jellemző erre a kis Fortuna Ligás világra. Nem utolsósorban kiemelném Guľa edzőt, aki türelmesen és okosan adagolta Kalmár lépéseit a visszatérésnél. Sőt, pár alkalommal, miután látta, hogy nem kell már a húrt feszegetni, korrigált a döntésein, voltak bizony olyan pillanatok is. Mindezzel Guľa edzőnek és stábjának nagy érdeme van Kalmár visszatérésének okos kivitelezésénél. Pont.
A mai meccs. Risvanis nélkül, és így az őszi szezon végének végére, nem vártam hú, de nagy produkciót, viszont Kalmár lecseréléséig nem volt ez rossz parti. Azután viszont már két vezéregyéniség típusú játékos hiányzott, és nekünk több nincs, sajnos, így nem volt ember a pályán, aki lenyugtatta volna a csapatot. Hála Istennek, a világ összes őrzőangyala mellettünk volt, és a fontos három pont a végén foggal-körömmel, de otthon maradt. Többet a holnapi SzerdaHelyzetben.

SZIGETI ATTILA: Először is engedjétek meg, hogy megemlítsem a pályagondnokainkat, hiszen november végén ilyen minőségű pályán futballozni megérdemel egy dicséretet. Ennek ellenére ilyen hőmérsékletben már fáj a futball. Tudtuk, hogy mindenáron be kell húzni ezt a meccset, hogy ne távolodjon el tőlünk a Slovan. Talán ez rá is nyomta a bélyegét a meccsre, na meg az, hogy néhány játékosunk nem mutatta azt, amit elvártunk tőle. Elsőként meg is nevezem ezt a személyt, Nicola Krstovićra gondolok. Nagyon hiányzott ma az agilitása, de az ellenfél külön figyelmet fordított az őrzésére. Hullámzott a mérkőzés, és mikor megtudtuk lovagolni az egyik hullámot, Nebyla berúgta. Nagyon fontos gól volt. Kombinatív játékunkat az ellenfél jól szűrte, és nem tudtunk mit kezdeni a kemény védekezésükkel. A végére apró edzői baki is belesikeredett, mármint a cserékre gondolok, de behúztuk a mérkőzést, ami most a legfontosabb. A többit a SzerdaHelyzetben holnap este elmondom.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább