Klikk Out Vikkendhouse: Mindenki Lepkéje

Szeptember óta próbálkoztam, hogy a Vikkendhouse-ban Lepke tíz kedvencét mutathassam be, és beszélgethessek vele a zenéről. Pálffy Laci, alias Lepke az esküvőm ceremóniamestere volt, ámulatba ejtő játéka, mozgása mind mind arról árulkodott, hogy erős muzikalitás lakozik benne. Úgy lép a ritmusra, tapsol a funkyra és bréktáncol az elektrobugira, hogy olyat még sosem láttam. 

Sokan ismernek, de bemutatkoznál azoknak, akik még nem hallottak rólad?

A becenevem Lepke, ahogy mindenki ismer. Amikor valakivel találkozom, már automatikusan ezt a nevet mondom, hisz ez a „művésznevem”. Gyerekkorom óta így hívnak és bármilyen furcsa is, de szeretem. Az amerikai autók szerelmese vagyok, és volt is már pár amcsi verdám. Isteni érzés, amikor beülsz ezekbe a csodákba, és csak úgy krúzolsz, zenét hallgatva és a világtól kikapcsolva. Amikor csak az utat figyeled, és átéled a nagy amerikai érzést! Azok az autók nem csak autók, hanem igazi pszichológiai, pozitív hatású dolgok, amik sok örömöt, boldogságot hoznak az ember életébe. Hát tudták az amerikaiak, hogy milyen autókat kell alkotni.

Napjainkban ceremóniamesterként tevékenykedem és rendezvényszervezéssel foglalkozom, ahol az esküvők a szakterületem. Volt már több szervezésem is, mint pl. jótékonysági gyűjtések, jótékonysági koncert, amerikai autós találkozók, motoros találkozók, szülinapok és még sorolhatnám … Imádom ezt a hivatást és úgy gondolom, erre születni kell.

Ezt nem lehet megtanulni. A hivatás választott engem, és úgy érzem, szimbiózisban tudok vele élni. Teljesen belefeledkezem, amikor épp dolgozom. Csak az számít, hogy azok az emberek, akik megbíztak valamivel, boldogok, és elégedettek legyenek, és úgy emlékezzenek vissza az esküvőjükre, hogy az volt az egyik legcsodálatosabb napjuk az életükben! Ezt nem lehet elrontani. Ha valamit elvállalok, abból a maximumot akarom kihozni. Itt nincs helye a félrebeszélésnek, mert házasodni csak egyszer szeretne az ember és ezért kell helytállni. Ha valaki megkeres, akkor én mindig azt mondom, hogy a „produkció” …

A mottóm :

Ha van közönség, akkor van produkció is!

Ezt nem hiába mondom, mert én nem munkának tekintem. Sok dologgal foglalkoztam már életemben, de a sors végre utolért és elém tárult a hivatásom, aminek nagyon-nagyon örülök!!! Erre vártam egész életemben!!!

Volt szerencsém ezt a saját esküvőmön tapasztalni, valamint a tényt, hogy hihetetlen erős muzikalitás lakozik benned. Jellemeznéd azt a kapcsolatot, ami a zenéhez fűz téged? 

Ez örökké tartó szerelem! Zene nélkül nem lehet élni. A zene végigkísérte, és kíséri tovább az életem. Már gyerekkorom óta a zene a vigaszom, a bánatom, az örömöm, a mindenem. Bár nem vagyok se énekes, se zenész, de a zene ami bennem van, az több mint csak hallgatni a rádiót. Amikor belemerülök a produkciómba, akkor úgy érzem, hogy az vagyok én, amit akkor a zene alkot belőlem. Azonossá válok a produkcióval, az emberekkel és természetesen az „egyedi” mikrofonommal is. Amikor egy csodálatos és profi hangszerelésű zenét hallgatok, átélem az egészet és beleborzong az egész testem.

Ha zene, mi az ami feltölt, relaxál, vagy megmozgat téged?

Elsősorban a fekete zene … Ebben benne van a hiphop, r’n’b, soul, funky, jazz, vagy smooth jazz. De nagyon sok mindent szeretek, amit át tudok élni. A 80-as évek amerikai rockzenéje is nagyon cool! A rock’n’roll… hú! Hát arra nagyon tudom csapatni. Egy kicsit még táncolni is tudok.

Most térjünk a mixre, amiben tíz kedvenced hallhatjuk. Mi alapján válogattál és mit jelentenek neked ezek a zenék?

Ez volt a legnehezebb feladat a számomra, hisz nincs Top 10, Top 1000 esetleg!

A MIX:

TRACKLIST:

1. Warren G and Nate Dogg – Regulate

Egy örök zene, amin felnőttem és az általam imádott sztárok produkciója.

2. 2PAC – All About You

Azt hiszem, 2 Pac nélkül nem lenne rapzene.

3. Ice Cube feat. Krayzie Bone – Until We Rich

Erre nagyon jó krúzolni egy szép amerikai verdával.

4. Dr Dre feat. Snoop Dogg – Nuthin’ But A G Thang  

Két óriási előadó, akik nem maradhatnak le a listámról.

5. Snoop Dogg feat. Pharrell Williams – Beautiful 

Ez egy kemény csajozós – krúzolós zene

6. Cypress Hill – Lowrider  

A Lowrider mint autó, az életem egyik része … és mellé egy brutál zene

7. Bruno Mars – 24K Magic

A modern funky nagyon stílusos, táncolható és villogós zenei produkciója

8. Oliver Cheatham – Get Down Saturday Night

Egy örökzöld funky, ami mellett nem lehet csak úgy elsiklani

9. Luther Vandross – Never Too Much 

Ahogy a szám címében is benne van… soha nem túl sok egy ilyen óriási előadótól

10. George Benson feat. Al Jarreau – Summer Breeze

Hát ez a két személyiség a jazz funky alap tagja … mit is mondhatnék még?

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább