ANKÉT: Tea vagy kávé?

E heti ankétunkban arról kérdeztük Pörge Balázst és Lamos Csabát, hogy mit részesítenek előnyben: a kávét vagy a teát?

PÖRGE BALÁZS

Régebben, középiskolás koromban főleg kávéztam, reggeli rutinom állandó része volt, de idővel rájöttem, hogy mivel naponta iszom ezért a hatása gyengül, ezért hát egyre többet és többet igényel a szervezetem.

Nemrég volt egy változó pont az életemben és kicsit „egészségesebb” életmódra váltottam, ezért nem nagyon szeretnék napi 3-4 kávét meginni, hogy érezzem a hatását, így hát tényleg csak akkor iszom, ha tudom, hogy nehéz nap áll előttem, vagy egy hosszú éjszaka után, ha korai órákban kell felkelnem.

Legjobb módja a kávénak, ha unalmas, ha nem unalmas: feketén minden nélkül! De ha választanom kellene, inkább a teát választom. Kedvencem a kevésbé „kedvelt” fekete tea. Lehet azért is, mert ha jól tudom, az a legerősebb. Emellett szinte naponta iszom gyömbér vagy zöld teákat, jó sok mézzel és citromlével.

Ha teázom, az egy jó mondhatni „vibeot” teremt számomra és rengeteget segít a tanulásban vagy akármi egy projekt készítésében.


LAMOS CSABA

Egyértelműen kávé. Nem mondanám magam válogatósnak, mert mindenivó vagyok, ha megkínálnak, de ha tehetem, akkor igyekszem minőségibb kávét inni. Szívesen próbálom ki különböző kávépörkölők kávéjait, szeretek kísérletezni velük.

Szeretem a kávéházi hangulatot is, legalább annyira, mint otthon elkészíteni és elfogyasztani magamban. Szerintem kevés jobb dolog van, mint egy jó kis fekete napjában 4-5-ször. ????

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább