Ankét: Milyen terveid vannak a nyárra? (2. rész)

Ezen a héten tovább folytattuk a kérdezősködést. Ezúttal Füle Renáta és Szlávik Zsuzsanna osztotta meg velünk nyári terveit.

FÜLE RENÁTA

Kétgyermekes anyukaként (5 éves és 5 hónapos) nálam a tervezés nem mindig úgy sül el, ahogy szeretném, így az idén nyáron nem tervezek előre nagyobb dolgokat. Ahogy esik úgy puffan – szokják mondani. 😁

Természetesen szeretnénk elmenni egy-két helyre a gyerekekkel, de hogy mikor és hova, azt majd az idő eldönti. 😊

A ház körül mindig akad teendő, így unatkozni biztosan nem fogunk. És bizony a barátokat és a családot sem hagyjuk ki az idei nyárból.

Lesznek közös programok, születésnapok, grillpartik, fürdőzések. Csak remélni tudom, hogy nagyon szép nyarunk lesz, tele csupa jó idővel. 😊


SZLÁVIK ZSUZSANNA

Ez is elérkezett, a várva várt nyár. Azon szerencsés anyukák közé tartozom, akiknek az iskola és óvoda befejeztével kezdetét veszi az izgalmakkal teli nyári szünet. Mivel a kislányom áprilisban betöltötte a harmadik életévét és óvodás lett, így én is ismét munkába álltam. Ezáltal a sok szabadidő elveszett, helyét a hétköznapi teendők vették át.

A nyári szünetet szeretném maximálisan kihasználni. Minél több időt tölteni a kislányommal, közös látogatásokat tenni a barátnőimnél, akik gyerkőceit természetesen Liza is nagyon szereti és hamar megtalálja velük a közös hangot. Közös programokat szervezni: elmenni fagyizni, strandolni, biciklizni, játszótéren játszani, állatkertet látogatni.

A lehetőségek tárháza végtelen, igyekszem minél több mindent kihasználni.

Egy balatoni vagy tengerparti kirándulás is tervben van, de az úti cél maradjon a jövő a titka. 😊

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább