ANKÉT: Azok a boldog gyermekévek… (2. rész)

E héten tovább folytattuk a gyerekkori emlékek utáni „kutatást”. Ezúttal Tarcsi Krisztina és Szajkó Péter válaszolt.

Hogyan emlékszel a gyerekkorodra?

TARCSI KRISZTINA

A gyerekkoromra nagyon szívesen emlékszem vissza. Szüleim mindent megtettek annak érdekében, hogy csodás gyerekkorom legyen. Ha visszagondolok, nagyon sokat játszottunk együtt, társasoztunk, nyári szünetben rengeteget strandoltunk. Nagyon szerettem a nyaralásokat a nagymamámnál az unokatestvéreimmel, vagy a barátnőimmel a játszóterezéseket. Olyankor sokan összegyűltünk a lakóházak környékéről és csapatokban játszottunk.

Remélem, hogy a kislányomnak is ugyanilyen élményekben és szeretetben gazdag gyermekkort tudok biztosítani, mint amilyen nekem is volt.

Gyermekkorom minden pillanatára szívesen emlékszem vissza, ezért konkrét élmény nem is jut eszembe. A karácsonyokat szerettem a legjobban, olyankor mindig együtt volt a család. Szívet melengető visszagondolni ezekre a pillanatokra.


SZAJKÓ PÉTER

Gyerekkoromra visszaemlékezni nagyon kellemes érzés számomra. Boldog és tartalmas időszak volt. Gyerekként lakótelepen éltem a szüleimmel és a nővéremmel. A panellakásunk mögött elterülő kis játszótér volt a mi udvarunk, ahol jókat szórakoztunk a szomszéd gyerekekkel.

Az akkori szabadidőnket egyszerű, mégis vicces játékokkal ütöttük el. Kisgyerekként főleg mászókáztunk, csúszdáztunk és homokoztunk. Nagyobb fiúként meg csavarogtunk a városban, nyáron horgászni jártunk a haverokkal, fürdőzni a helyi kavicsbányára. Időnként ha unatkoztunk, akkor petárdáztunk. 😉

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább