Habos Napok, ahogy szurkolóink emlékeznek rá – Bugár Ervin

A Klikkout és a DAC közös szervezésében ismét megrendezésre kerülnek a Dunaszerdahelyi Habos Napok, amely június 14. és 23. között a németországi Eb mérkőzéseit közvetíti élőben a Habos Napok sörsátorban, a MOL Aréna B-szektora mögött.
Pár mondatban foglald össze, hogy emlékeztek a korábbi Habos Napokra?

Hogy mire emlékszem? Természetesen a jó sörökre, na meg arra, hogy a portugálok elleni meccsen majd szétvertem a dobot, akárhányszor vezetést szereztünk. Extázisban voltunk nyugodjék Laci haverommal. A stadionban több ezer embernek doboltam, itt talán csak több száznak, de a Habos Napok sörsátrának hangulata bizony vetekedett a stadionok hangulatával.

Pláne azon a bizonyos portugálok elleni meccsen! Mert meg kell hagyni, az összes meccs jó volt, de látni Cristiano Ronaldo arcán a csalódottságot, az mindent vitt. A jó hangulathoz tehát mi is hozzátettünk, de elsősorban a magyar válogatott teremtett hangulatot azzal, hogy remekül szerepelt.

Remélem idén is így lesz, mert a szurkolók hoznák a hangulatot, de ahhoz jól is kell játszani. Nyerjünk meg minél több meccset, és jussunk túl a csoporton!

Hajrá, magyarok!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább