Habos Napok, ahogy szurkolóink emlékeznek rá – Valaskó Ferenc

A Klikkout és a DAC közös szervezésében, 2016 után ismét megrendezésre kerülnek a Dunaszerdahelyi Habos Napok, amely június 14. és 23. között a németországi Eb mérkőzéseit közvetíti élőben, a Habos Napok sörsátorban, a MOL Aréna B-szektora mögött.
Pár mondatban foglald össze kérlek, hogy emlékszel vissza a korábbi Habos Napokra?

2016-ban az első sorokban ültem, és emlékezetes pillanatokat élhettem át a Habos Napok sörsátrában. Annak, aki nem jut ki az Európa-bajnokság helyszínére – akkor is, most is – tökéletes rendezvény.

Csaknem olyan érzés, mintha a stadionban ülnél, ráadásul itt mindenki a magyar válogatottnak szurkol. Nyolc éve feleségem, Anikó is elkísért, és természetesen ezúttal szintén velem tart majd.

Ahogy 2016-ban, úgy idén is felkért a Klikkout egy kis hangulatfokozásra valamelyik magyar meccs előtt. Viszont, ha olyan sikeres lesz a magyar nemzeti tizenegy, mint anno, akkor bizonyára könnyű dolgom lesz. És már miért ne lenne sikeres?!

Vegyük csak példának a portugálok elleni mérkőzés hangulatát, háromszor vezettünk ellenük! Őszintén örülök, hogy ismét megrendezésre kerülnek a Dunaszerdahelyi Habos Napok. Garantáltan finom és különleges sörök, jó foci, barátok, ismerősök. Már nagyon várom!

(Roberto)

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább