Orgazmusaink

Aki azt állítja, hogy a szexuális élet, az a bizonyos kémia nem fontos két ember jólműködő kapcsolatához, az enyhén szólva is hazudik. Természetes nem a szexuális étvágy határozza meg a párválasztást, de nem egy kapcsolat ment már tönkre, mert az érintettek elbeszéltek egymás vágyaik, fantáziájuk mellett.

Sokszor hallani a hölgyektől: két-három sikítás, eljátszottam neki, csak már legyen végre vége.

Igen kérem, a hölgyek nagy százaléka nem jut el a csúcsra, és a szomorú az, hogy belenyugodnak ebbe az állapotba. Sajnos ez alól egyik korosztály sem kivétel.

A szakemberek azt mondják, frigid Nő nincs, és hogy ennek a gyakori jelenségnek mi az oka vagy okozója, bizony vannak „összeesküvés-elméletek”. A hölgyek legtöbbször a férfi hozzáállását tartják az egyik legfőbb okozónak, és valljuk be férfiasan, nem is alaptalanul.

Sajnos nem ritkán mást is lehet hallani a szebbik nemtől:

– Hiszen nem volt merevedése, mit kezdjek egy ilyen pasival?! 

Kicsit sem stresszmentes mindennapjaink sajnos jószerivel hoznak ilyen eseteket, és itt sem kivétel egyik korosztály sem a „kudarcnak” vélt szituációktól.

A férfi naivitás és ego azon nyomban azt diktálja, valamit tenni kell, hogy megmaradjon a régebben kivívott bika státusza, és az ajzószerekhez folyamodik.

Részvétem a hölgyeknek, hiszen virtualitás, ám valóságszerű világunk annyira elferdíti a férfifantáziát, hogy szinte lehetetlen egy idő után maximálisan kiszolgálni fantáziadús elméjét.

Nem is értem, miért látogattak el a Szürke ötven árnyalatára nagyrészt hölgyek.

Napjainkban, mint megannyi más dolog, még az emberek szexuális szokásai, igényei is megváltoztak, de hogy kinek okoz megnyugvást, mikor a Viagra állítja fel és játszatja el, ez még a legképzettebb szexológusoknak is megfejthetetlen.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább