A nyereményjátékunk második ,,befutója” a Boros család lett!

Átadtuk a második nyereményjátékunk győztesének a díjat!

Nagy örömmel írom, hogy a szaporodó DAC-közösség, illetve a klubunk leghűségesebb szurkolóinak a kezébe került az értékes díj. Igen, talán nem illő mérni a hűséget olyan közösségben, ahol a szív és a nyughatatlan focilélek az alap, de engedjék meg nekem, hogy a Boros-dinasztia tagjairól, Boros Norbertről és fiáról ezt a jelzőt feltétel nélkül használjam.

A fotón Boros Norbert édesapja, Boros István látható, őt sokan ,,Gridder” nicknéven ismerik azok, akik pár éve aktívan vitáztak a www.fcdac1904.com fórumán. A Gridder-papa helyettesítette az ifj. Boros Norbertet, aki sajnos nem tudott részt venni a díjátadáson.

Mit is lehetne elmondani erről a családról? Hm… Eszembe jutott egy történet, amelytől a mai napig kiráz a hideg. Egy idegenbeli mérkőzés előtt történt, hogy kevesebb volt a jegyre való anyagi, így Boros Norbi elment vérplazmát leadni, hogy a meccs napján ott legyen, ahol lennie kell – a lelátón!

Jellemezzem azt a szót, hogy DAC-hűség? Azt hiszem, hogy a Boros család bemutatásával ezt megtettem!

A díját kellemes focicsevegés közepette a Klikkkout magazin tulajdonosa, Gocoň Péter és a DAC játékosa, Éric Davis adták át. Szerkesztőségünk ezennel szeretné megköszönni klubunk képviselőinek, Martin Tornyainak és ifj. Karol Peczenek a remek együttműködést és segítséget a nyereményjáték során. Végezetül, kívánok a Boros család tagjainak sok-sok gyönyörű élményt a DAC Arénában, ahol hadd zengjen ma is ezerrel a hajrá DAC!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább