…állat(i) Nő

A napokban olvastam egy eszmefuttatást az idősebb Nő és fiatalabb pasi párkapcsolatról. Azonnal emlékek lepték el az elmémet, és mosolyogva konstatáltam, hogy anno mi is úgy 25-6-7-8 évesen harmincas-negyvenes hölgyeket akartuk ágyba cibálni.

Generációk jönnek-mennek, viszont az ifjú titánok vadászösztöne nem változik.

A huszonéves suhanc legények között nagyon is kapós egy magára adó harmincas anyuka.

Persze, melyik „megereszkedett” amazonnak nem emeli az ázsióját egy „friss hús” valamelyik fitneszteremből, aki tapasztalatszerzés céljából áldoz a gyakorlottság terepének.

Rosszabbik eset, ha a suhanc úgy néz ki, mint egy fordított kibli kifejletlen mellbimbókkal.

…na, az már gáz, viszont hosszabb távra reménykeltő. 🙂

Ez esetben nem kell attól tartani, hogy pár év múlva megfordul a világ, és a negyvenes pasi huszon-harmincegy-két éves feszescsöcsű menyecskére cseréli le az öreg nokedlit. 

Más.

Nem tudtam napirendre térni afelett, hogy egy pozícióba került pasas, legyen az polgármester vagy politikus, de lehet az földművesből lett megavállalkozó, huszonvalahány éves házasság után, miért válik el a nokedlitól?!

…hiszen pár éve nem tudott elmondani egy összetett mondatot, és bizony a nokedlinak kellett az első csókot kierőszakolni a kapuban.

Most meg válik?! … A nokedlitól!

Korkülönbség, elvárások, boldogságremény – ezeket a fogalmakat és kérdőjeleket oly egyszerű kiegyenesíteni „pici” odafigyeléssel.

Napjainkban a biztonságos egzisztencia annyira láthatóvá tesz pár elrejtett pozitív tulajdonságot a Nő számára, hogy kimondottan csak ő veszi észre. 🙂 

Szóval, akkor kedves férfitársadalom, igaz az a mondás, hogy mindenki mindenkinek nem jöhet be, mint leendő partner?! 🙂

…ne feledjétek: tiszteld a Nőt! (hiszen elvárják tőlünk)

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább