Szigi-szemmel

Esküvő

– óriási eseménynek számított Harry herceg és Meghan Markle egybekelése, amit a médiák nagy része élőben közvetített. A vőlegény az esküvő előtt konzultált exbarátnőjével és volt ott sírás-rívás, szemvillantás. Lehet, nem esett messze az alma a fájától?!


DAC

– nyertünk Rózsahegyen, és az ünneplő tömeg szlovákul skandálta a tulajdonos nevét a csapat megérkezésekor. Mi az isten történt a B-középben, nyelvtörvény? 🙂 Mondjuk Eric Pačinda is napszemüvegbe szállt le a buszról éjjel 11-kor.


Pornó

– védett csatornát indít a pornhub.com, amit néhány hanyagolt dunaszerdahelyi feleség aggodalommal konstatált. Miért? Többet fognak „recskázni” a képernyő előtt az amúgy is merevedési zavarokkal küzdő férfiállatok.


Léleksimogatás

– csordultig megtelt a művelődési központ nagyterme Lippai Marianna: Az életet nem érteni, hanem élni kell című előadásán. Jeges barátom csak annyit fűzött hozzá: Dik, háá itt máá mindenki lelkibeteg, eccsó?! Állítólag Marianna lelke is ugrált a dunaszerdahelyi közönségtől…


Úszás

– Shane Tusup kitálalt: állítólag Hosszú Katinka megcsalta őt Dudás „vastag” Dániellel. Te kis amerikai, nem tudtad, hogy a magyar ember rendes cerkával közlekedik?!


Sever II

– Dunaszerdahelyen „óriási” hagyományoknak örvendő szeveri bulin mindössze 7 és felen jelentek meg. Vagy segély előtt rendezték meg, de az is lehet, ilyen a híres városrész összetartozási igénye.


Réteshúzó fesztivál

– idén is megrendezték a fesztivált, amelyen számos „neves” személyiség jelent meg Vásárút nagyközségben. A várakozásnak megfelelően újabb rekordnak lehettek tanúi a jelenlévők, de voltak, akik hányingert kaptak az ünnepségen. Na nem az 1 eurós rétesszelettől, hanem a nagy számban megjelenő politikusoktól. Lehet, ingyen ettek?! 🙂

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább