Szigi-szemmel

Csallóközi vásár

– Idézem: Elfogyott több tonna hús, 2 egészben sült ökör, 6 bárány, 2 kecske, 1 vaddisznó, több száz kiló liba- és kacsamáj, 150 kg velőscsont, 400 kg sertésborda 700 adag mangalica pofagulyás, 350 kg Robi pecsenye! – írta Tatai Robi, összegezve a csallóközi vásár forgalmát. Két kérdésem lenne.

  1. Robi hányan ettek nálad a városházáról?
  2. Most akkor veszel új autót, Robi?

Nőnek lenni jó

– harsogja az éterbe két hölgy, akik megálmodták ezt a polgári társulást. Néhány férfi Dunaszerdahelyről üzeni: pasasnak is.


Találós kérdés

– miért horkolnak a pasik, amikor a hátukon fekszenek? – kérdezi Szalai Laci Szalámi a fészbuk-oldalán. Azért, mert ilyenkor a golyóik lecsúsznak a fenekükhöz, eltömik azt, és így vákuum keletkezik. Laci könyörgöm, a csajoknak mi csúszik le, mert én már virrasztottam pár hölgyemény mellett.


Szexi 

– már másodszor rakta ki Kelemen Anna Instagramjára azt a fotót, amit aztán rendszer üzemeltetői eltávolítottak, mert túl kihívónak találtak. Tanulság: már az Instagramnak sem kellesz, Annácska.


Divatvilág 

– újraindította nagysikerű akcióját a MissQ Dunaszerdahely, ahol jobbnál jobb cicikre, akarom mondani, női ruhakollekcióra lehet licitálni. Tehát licitre fel hölgyeim, a licitet néha mi, férfiak is megnyerjük.


I love ECO

– elég ramatyul sikerült a Csallóközi Vásár utáni takarítás az illetékeseknek. Viszont egy arra többször megforduló „cicus” takarítást szervezett, aki felajánlotta a képviselőjelölteknek kampányfogására a szemétszedést. Kedves „cicus”, ők csak termelik a sok szemetet, nem összeszedik.


Trianon

– a trianoni szerződés egyetlen példányát osztja a csallóközi magyar a fészbukon, amelyben fehéren-feketén le van írva, hogy 100 év után érvényét veszíti a „békeszerződés”

A kérdésre, hogy mi fog történni 2020-ban, ha hatályát veszíti az egyezmény, Jeges barátom csak annyit válaszolt. Lóf@sz fog történni eccsó…

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább