Gyertek Ti is kikapcsolódni!

Naptárakat előkészíteni, zajos és programmal teli lesz az április és a május is. Ezekről az eseményekről kérdeztem Sebestyén Kittit és Horváth Melindát, akik jelenleg három képzeletbeli meghívót nyújtanak át a Klikk Out olvasóinak.

Lányok, meséljetek magatokról? Kik is vagyok?

Másfél-két évvel ezelőtt kezdtük a jótékonysági gyermekrendezvények szervezését, erről már meséltünk a Klikk Out olvasóinak. Az ötlet úgy született meg, hogy mindig kerestük a lehetőséget, hogy a gyermekeinknek minőségi, szórakoztató, fejlesztő programokat találjunk, miközben mi, anyukák kikapcsolódhatunk egy támogató közösségben.

Úgy érezzük, ezt sikerült összehoznunk, nagyon jók voltak a visszajelzések. Elkezdett érlelődni bennünk a gondolat, hogy miért ne foglalkoznánk főállásban azzal, amit ennyire szeretünk csinálni. Rögtön bejelentkeztünk Magyarország egyik legjobb oktatási stúdiójába, ahol pár hónap múlva sikeres vizsgát tettünk kulturális rendezvényszervezésből, majd esküvőszervezésből. Közben pedig megalapítottuk a rendezvényszervező cégünket, a Molin Eventset. A nevét a gyermekeink nevéből raktuk össze, hisz ők a legfontosabbak, ők inspirálnak minket. Fontosnak érezzük, hogy a munkát, találkozókat mindig úgy osszuk be, hogy ne menjen a gyerekekkel, párunkkal töltött idő rovására. Ezért gyakran késő estig ébren vagyunk, vagy főzés közben is telefonokat intézünk.

Kapcsolódó interjú:

Anyukaként is csak tevékenyen és kezdeményezőn!

Vegyük akkor sorba, mivel is készültök a következő hónapok során?

Most Farkasházi Réka gyerekzenekara, a Tintanyúl, Ördög Nóra beszélgető estje és Rubint Réka motivációs előadása az, aminek az utolsó simításait végezzük, zajlik a jegyeladás.

A beszélgető esteken a fő célunk a közszereplők emberi arcát is feltárni. Szeretnénk  megmutatni, hogy épült a karrierjük, megkérjük majd őket, meséljék el a közönségnek, hogyan jutottak el a sikerig, milyen akadályok nehezítették az ő útjukat. Ez sok ember számára lehet tanulságos és inspiráló. Mindamellett pedig mindketten családanyák, nyilván ők is folyamatosan keresik az egyensúlyt a karrier és az anyaság közt, ezeket a témákat is érinteni fogjuk.

Tudtok már esetleg egyéb nyári, őszi rendezvényekről is beszámolni?

Rengeteg tervünk van, de nem csak ezen a vonalon szeretnénk haladni. Tervben vannak többek között szabadtéri koncertek és fesztiválok szervezése is. Hogy kikkel állunk már kapcsolatban ez ügyben, azt még nem áruljuk el, de mi nagyon izgatottak vagyunk. Bízunk benne, hogy tudunk újítani és kicsit színesebbé tenni az itteni kulturális életet és mindenki megtalálja a kedvére valót a programjaink között.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább