Szigi-szemmel: a közös nevező

Szakpszichológus

– Egy kis reklám. Hétfőn, azaz holnap, szeptember 23-án Komáromban látják vendégül Prof. Dr. Bagdy Emőkét, aki többek között arról tart majd előadást, hogy mennyire beszél egy nyelvet Nő és férfi, valamint létezik-e a közös nevező.

Doktornő, biztos forrásból tudom, azt a bizonyos „nyelvet” mindkét fél szereti!


Elő-kelő 

– Figyelem, BOARDING TIME!

Az elsők között foglalhatja le lakását társasházunk újonnan kezdett C ütemében. Megérkezett az Alicante Gate, vadonatúj, exkluzív 1, 2, 3 és 4 szobás lakásokkal – már emelkedik az első szint! – hirdetés a fészbukon.

Garden Town már van, most jön a Florida Villa Park, és ez nem Amerika kedves olvasó, csak Dunaszerdahely… 🙂


Puskás

– Lassan elkészül az új Puskás Ferenc Stadion, ahol a napokban hangpróbát tartottak, és hajnali 3 óráig szólt a német rockegyüttes Rammstein Deutschland című dala.

Kedves hangmérnök urak, ezzel az erővel az Elántól az Od Tatier k Dunaju is szólhatott volna.

Tök jó szám 🙂


Politika

– Facebook-ismerőseim között van (büszke is vagyok rá, és a múltkor kezet is fogtunk) Érsek Árpád közlekedésügyi miniszterünk, aki a minap megmutatta énektudását is.

Jól nótázott a miniszter úr, de ha a Most-Híd így folytatja, talán érdemes lenne elgondolkodni egy magyarországi tehetségkutató versenyen. 🙂


MNLJ

– A Mert nőnek lenni jó polgári társulás elsők közt gratulált a dunaszerdahelyi városi média újonnan kinevezett igazgatójának, és hamarosan beszélgetést olvashatunk egy felvidéki magyar hírportál munkatársával az október 12-én sorra kerülő szemináriumukról.

Majd csak beindultok csajok, szurkolunk nektek! 🙂


Foci

– Szakemberek és laikusok boncolgatták a DAC hazai vereségét, amit a Csallóközi vásárral egy időben rendeztek. Voltak, akik az előző napi autogramosztásra fogták a gyenge teljesítményt, mert a sok „fociéhes” anyuka vitte Davisékhez aláíratni a fényképeket.

 


Életstílus

– Singh Viki már sokszor beszélt arról, hogy egész életében a súlyával küzdött, emellett még egy rakás dolog volt, amit utált magán. Ezeket mostanra elfogadta, sőt kifejezetten szereti is.

A beszélgetésből azt is megtudhattuk, hogy a legjobb kurtizánok azok voltak, akiknek 3 hurkás a hasuk.

Jeges csak annyit jegyzett meg:

Eccsó, tudod hányan níztik meg a hurkáikat DS-en?!

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább