Családi nap az Itsipitsi Varázsműhelyben

Programajánló

Borítókép: Ugróczky István

A hétvégén, pontosabban október 5-én, szombaton nagy ünnepségre számíthat az, aki az Itsipitsi Varázsműhely háza tájára téved. Az egy éve működő közösségi tér ugyanis születésnapját ünnepli. Egy éve hangos a Varázsműhely az énekektől, mondókáktól, a szőnyegen megannyi gyerek és felnőtt jógázik, kúszik-mászik. Ecsetek, tollak, ceruzák húzzák a színes szivárványokat, hangosan nevetnek a iskolások, esténként pedig gong jelzi az elcsendesedést. A szülők szívesen járnak oda feltöltődni, babáikkal közös időt eltölteni.

A program délután kezdődik 15.00 órai kezdettel. Az ünnepélyes megnyitó után az Ültess fát a gyermekednek! kezdeményezés várja a családokat. A hozzáértők szerint az erdőtelepítés lehet a leghatékonyabb megoldás a globális felmelegedés problémájára. Minden apró lépés, tudatos változtatás a mindennapjainkban egy szebb, zöldebb, élhetőbb jövőt biztosíthat a gyermekeinknek. A facsemete a gyermek szimbolikája, együtt növekszik majd a gyermekkel, az évek során együtt változnak, erősödnek.

A közös faültetés után bemutatkoznak a Varázsműhely foglalkozásvezetői, válaszolnak az érdeklődők kérdéseire, sőt bemutatják, hogyan is zajlik egy-egy foglalkozás. A játékos szlovák óra mellett helyet kapnak a Montessori foglalkozások, ügyességi játékok, kézműves foglalkozások, szabadjáték. Miközben a gyerekek szórakoznak, az anyukák arcdiagnosztikán vehetnek részt Pápai Jucinál, aki professzionális szépség-, és aromaterapeuta. A program része még továbbá Ringató foglalkozás, bábjáték és Babylatino Varga Mária vezetésével.

A családi napot a La La Land formáció zárja.  A teljesen új zenekar egyáltalán nem kezdő zenészeket takar, hiszen a Gwerkova és a Royko Passage tagjai álltak össze, hogy megismertessék a gyerekekkel az igényes popzene fogalmát.

Semmi más dolgotok nincs tehát, minthogy október 5-én felpakoljátok a családot és elgyertek együtt játszani, ja, és addig is kérjétek a fentieket, hogy ne essen az eső és szép időnk legyen!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább