Szigi-szemmel: Hölgyeink II.

Ott hagytuk abba, hogy a nők többsége hajlamos azonnal ítélkezni a pasikról, és megpecsételni a férfitársadalmat azzal, hogy figyelmetlenek.

Véleményem szerint több férfitársam nézetét osztom, amikor vitába szállok a hölgyek előítéleteivel. Sőt, ki merem jelenteni, hogy vannak olyan megfigyelt dolgok egy ismerkedésnél, randinál, amire a hölgyek nem is gondolnak.

Szemezgessünk azok között, amik igenis fontos a pasik számára:

Mindenkinek az életében vannak szomorú dolgok, emlékek, de ezeket nem szokás az első randin a másik orrára kötni. Ne rontsd el a találkát lelkizéssel, inkább legyetek vidámak és ismerkedjetek! Biztosan van a kedves olvasók közt olyan, aki már találkozott „negatív” emberekkel, akik egyszerűen lehúznak a beszélgetések folyamán.

Tessék vigyázni az alkoholfogyasztással is, mert lehet az este bármennyire romantikus, egyáltalán nem jön be a pasiknak az enyhén kapatos hölgy, akivel talán hosszú távra is tervezne. 

Bizonyos fajta testi kontaktus nincs tiltva az első randin, de egy rámászós hölgy nem kicsit taszító tud lenni. Természetesen az apró jelek, sokatmondóak lehetnek egy férfi számára.

Ha álmaid lovagját is véled felfedezni a pasiban, akkor se mutasd ki a rajongásod már az első randin. Úgy érezheti a pasi, hogy te már nem vagy kihívás, sőt, egyenesen ragadós vagy, ezért inkább tartsd magadban az érzelmeidet, és hagyd, hogy meghódítson. 

Ugye találkoztunk már hasonló viselkedéssel kedves férfitársaim, viszont egy igazán jó kapcsolat nem biztos, hogy az apró dolgokon múlik, és a mondás úgy tartja: Lakva ismerszik meg az ember!

Folyt. köv.

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább