Szex

A minap folytattam egy rövid eszmecserét, hogy létezik-e generációk közti különbség napjaink szexuális szokásaiban. Ez az intim téma elég sokrétű és megosztó, az viszont tény, hogy léteznek szexuális szokások, és már a régi görögök is mindent megtettek az öröm fokozására.

Ugye, sokan találkoztunk már a generációk közötti szakadék jelenségével és annak különféle formáival?

Véleményem szerint nincs ez máshogy a szexben sem, viszont egyértelműen nem jelenthetjük ki, hogy egy 26 éves daliának mások a szexuális igényei, mint egy szépkorban lévő fazonnak. Azzal sem lehet vitatkozni, hogy mostanság olyan lehetőségeket ad virtuális világunk, hogy mindenki kielégítheti általa azokat az igényeket, amelyek fantáziája szüleményei.

…hogy hova vezet rohanó világunk, illetve a „jobb egy gyors maszturbáció a képernyő előtt, mint meghódítani egy hálószoba asszonyságát” című jelenség azt nem tudom, de hogy kárára van a szexualitásnak, azt szinte biztosra veszem.

Szakemberek véleménye szerint az önkielégítés és az alkalmankénti pornónézés természetes dolog, viszont ha a párok valamelyik tagja az együttlétek helyett a pornót választja inkább, akkor ott valóban komoly problémák is lehetnek.

…de vajon kinek a problémája, aki nézi, vagy aki miatt nézik? Véleményem szerint mindegy, mert a kapcsolatotokra nézve romboló hatású.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább