ANKÉT: Ezúttal Béli Andrea és Dömötör Ede mesélnek gyermekeik cuki pillanatairól

Gyereksztorikból sosem elég! Néhány hete két anyukát kérdeztünk kislányaik legmókásabb pillanatairól, ezúttal Béli Andrea és Dömötör Ede mesélt nekünk lurkóik cukiságairól.

BÉLI ANDREA

(adminisztratív munkaerő)

A kislányaimmal egészen pici koruktól számos cuki pillanatot átéltem, sorolhatnám őket a tipegő kortól, az ovis koron át egészen mostanáig, az iskoláskorig. Minden kor tartogatott valami izgalmasat, aranyosat és kedveset.

Talán az elmúlt évből emelnék ki egy történetet, mégpedig a karanténos időszakból. 2020 tavaszán a szokásosnál is több időt töltöttünk együtt a családdal a természetben.

Egyik alkalommal apával keltek útra, jómagam otthon maradtam. Mikor hazaértek, tágra nyílt szemekkel, mosolygós arccal meséltek, hogy van egy meglepetésük: apával keszítettek nekem valamit. A fotón, amit a helyszínen készítettek a meglepiről, egy tobozból készült szívecske volt, középen sok-sok apró virágszirommal és levelekkel. Mondanom sem kell, nagyon meghatódtam, megöleltem, megpuszilgattam őket.

Ezután megkértek, hogy másnap én is tartsak velük, hogy élőben is láthassam a szívecskét. Azt hiszem, a kép magáért beszél. ????


DÖMÖTÖR EDE

(fényképész – a fotó az Új Nő magazinnak készült) 

Kristóf már régen volt kisfiú, hiszen idén töltötte be a 16. születésnapját. Ennek ellenére még ma is jól emlékszem, milyen aranyos kis csöppség volt. Annakidején szeretetmanónak hívtam. Olyan volt, mint egy mesebeli kis manó, tele szeretettel. Kristófnak mindig is hatalmas tudásvágya volt, csak úgy szívta magába az információt.

Körülbelül hároméves volt, amikor a játszótéren a homokozóban guggolva betűket írt a homokba. Egyszer az eszembe jutott, hogy megmutatom neki, hogyan kell írni a betűket, tetszett neki, úgyhogy meg is tanulta hogyan kell „lerajzolni” azokat. Kicsi korában sokszor előfordult, hogy elkísért engem a fotózásaimra.

Egy ilyen alkalom volt az is, amikor egy szépségverseny indulóit kellett lencsevégre kapnom. Kristóf mellettem ült egy arany színű derítőlapon. Remek képek készültek, ugyanis Kristóf a mosolyával és a jelenlétével elbájolta az összes lányt. Nagyon kellemes hangulatú fotózás volt, öröm volt fotózni a lányokat. Ilyen apró szösszenetekkel volt tele az életünk.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább