Botrányos játékvezetői teljesítmények! – Kilences Stano Mašekkal

ZRK BEKAMENT BUKOVICKA BANJA–HC DAC DUNASZERDAHELY: 30-23

Lányaink Szerbiában a Bukovicka Banja otthonában léptek pályára az EHF Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén. Sajnos fontos játékosok nélkül léptünk pályára, viszont a sárga-kékek ennek ellenére küzdelmesen kezdtek.

Felállt védelem ellen támadtak a csapatok, hiányzott a dinamika a játékból. Lassú és picit körülményes támadásokat és helyzetmegoldásokat láttunk, viszont tartottuk a lépést, főleg a meccsbe remekül „beugró” Magera Noémi védéseinek és Élő Bea góljainak köszönhetően.

Az első félidőt így viszonylag kedvező, négygólos hátránnyal zártuk. Ami viszont a második félidőben történt, az egy szóval botrányosnak nevezhető. A két játékvezető tevékenykedése bicskanyitogató volt,és hiába küzdöttek a lányok, sokszor nyolc ember ellen (hat játékos + két játékvezető). Mi pedig elfáradtunk úgy fizikálisan, mint mentálisan is. Sok technikai hibát követtünk el, pontatlanok voltunk, ami nem is csoda, a játékvezetők szinte tolták a hazaiakat, ez ellen néha lehetetlen küzdeni.

Lányok, mindennek ellenére fel a fejjel, van még hatvan perc, korrigálni kell a hibáinkon, küzdeni, és bízni abban, hogy a játékvezetők delegálásában nagyobb szerencsénk lesz. Hajrá,DAC!

Stanislav Mašek: 40 éves vagyok, a DAC aktív játékosa, egész életemet a kézilabdának szenteltem, karrierem túlnyomó részét pedig Dunaszerdahelyen töltöttem, emellett viszont Nyitrán, Vágsellyén és Gútán is tevékenykedtem. Pillanatnyilag edzői tanulmányokat folytatok.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább