HC DAC–Slavia Prága 29-19 – Kilences Stano Mašekkal

HC DAC–SLAVIA PRÁGA 29-19

A vendégek, a cseh Slavia Prága a tabella kilencedik helyen álltak a mérkőzés előtt, így a lányok toronymagas esélyesként vágtak neki a mérkőzésnek, és a papírforma a meccs elejétől érvényesült is. A szerdai lengyelországi meccsel ellentétben, sokkal koncentráltabb és dinamikusabb volt a játékunk a meccs első perceitől.

Az általunk diktált tempót a Slávia csak az első tíz percben bírta. Befutásainkkal rendre kihasználtunk az ellenfél nyitott védekezését, amiből profitáltunk egy első félidős gólözönnel. A prágai hölgyeket is dicséret illeti, főleg a beállós játékért és a nagyon jó lövőszázalékért.

A kapunkban óriásit teljesített Oguntoye Viki, aki rengetek ziccert eliminált, főleg a hatosról. A második félidőben a vendégek kitolták a védelmüket tíz méterre, és ezzel picit megleptek minket, és felzárkóztak háromgólos különbségre. Sajnos, ezután egy súlyos sérülés szemtanúi voltunk, Némethová Natália egy felugrás után rosszul fogott talajt, és bokasérülést szenvedett. Mihamarabbi jobbulást Nati!!!

A lányok viszont a pályán nagyon jól reagálták le ezt a kellemetlen esetet, és pörgős támadásokkal és remek védekezéssel eldöntötték a meccset, elhúzva tízgólos előnyre. Ma dicséret illeti a sárga-kék lányokat, hogy nem csupán nyereséggel, hanem jó játékkal is megörvendeztették a teltházas sportcsarnokot. Hajrá, DAC!

Stanislav Mašek: 40 éves vagyok, a DAC aktív játékosa, egész életemet a kézilabdának szenteltem, karrierem túlnyomó részét pedig Dunaszerdahelyen töltöttem, emellett viszont Nyitrán, Vágsellyén és Gútán is tevékenykedtem. Pillanatnyilag edzői tanulmányokat folytatok.

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább