Szigi-szemmel: Hölgyeink III.

Amikor valaki az első randira megy, a legjobb formáját szeretné mutatni. Viszont a nagy igyekezet és a megfeleléskényszer néha görcsössé is válhat, ami aztán el is ronthat egy jónak induló ismerkedést. Sok hölgy azonban úgy gondolja, hogy a férfiak esetében vannak bizonyos típusok aszerint kategorizálva, ki hogyan viselkedik az első randin. 

Folytassuk tehát a gondolatmenetet, hogy mi riaszthat el egy férfit:

Attól is hideglelést kaphat néhány pasi, ha az este túlzott romantika jegyében telik, és a hölgy kinyilvánítja, hogy a Valentin-napi rózsacsokrot el sem tudja képzelni egy szerelmes dalocska nélkül. Igenis van romantika a férfiakban, de sosem szabad túladagolni a kellő mennyiséget.

A férfiak szeretik, ha egy nő céltudatos és vannak céljai. Viszont, ha a családi példákkal hozakodik elő, egy nő, mondjuk egy jólmenő vállalkozással, úgy tűnhet, hogy nagyon magas az a bizonyos léc. 

Nagyon sokan tartanak attól, hogy nézeteltérés alakuljon ki már az ismerkedés során. Ilyenkor a nők a legtöbbször visszatartják a véleményüket, pedig igenis fontos, hogy a férfi megtudja, hányadán állnak. Viszont, ha csak egy arckifejezéssel találkoznak, azt nem tudják hova tenni. 

Ahogy nincs két egyforma férfi, vagy nő, úgy nincs két egyforma randi sem. Az első találkozásokban azonban annyi a közös, hogy mindegyik az első.

ELŐZŐ RÉSZEK:
HÖLGYEINK
HÖLGYEINK II. 

 

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább