Augusztusban is várnak a kispintekek a szerdahelyi strandon

Folytatódik a Klikk & Chill Out Bar által rendezett délutáni DJ-s, pihenős csütörtöki sorozat a dunaszerdahelyi strandon. Mivel az augusztusi hónap átlag harminc fokkal és öt csütörtökkel kedveskedik nekünk, ezért bőven lesz lehetőséged némi jó zenét hallgatni és meginni pár hideg italt csütörtökönként délután négytől este kilencig. (Címlapfotó: Jojo Samek)

Júliusban három csütörtöki délutánon zenéltek olyan DJ-k, mint Duncsó, Wazzovski vagy Süly. Az általuk szelektált pihenős zenékkel a Chill Out Bar komfortos teraszán eggyel közelebb érezhettük magunkat a hétvégéhez.

Kapcsolódó fotógalériák a Midsummer Partyról:

A Midsummer Party Jojo Samek lencséjén keresztül (Fotók)

Midsummer Party: Ott voltál? Akkor találd meg magad itt!

Fotó: JSB Photo Design

Augusztusban sem lesz ez másképp, az egész havi program készen áll!

DJ Bird

A sort DJ Bird nyitja, és áll a keverő mögé ma délután négytől.

Neve sokaknak ismert lehet városunkban, hisz ő az egyik legrégebben DJ-ző arc, aki számtalan bulit lejátszott már. Biztosra veheted, hogy tudja, mi az a zene, amit keresel a lazuláshoz.

DJ Bird remixét még tedd be indulás előtt:

Mirec Montana

Augusztus második hetében a fiatal és tehetséges Mirec Montana DJ-szettjével folytatódik a chill. Mirec ügyes keverési technikáját hallhattuk már többször az NFG-ben, illetve a város különböző szórakozóhelyein.

Mirec Montana mixtépje:

Gustawson

A forró nyári hónap harmadik csütörtökjén, augusztus 17-én, Tornaljáról érkezik hozzánk Gustawson, aki tavaly a Pub Zerdában, júliusban a gombaszögi táborban és múlt héten a Klikk Out Midsummer Partyn bizonyította tehetségét.

Személyes kedvencem, egy különleges szelektor, mindig tudja, melyik zene hova illik. A (friss) fizetés egy részét költsd el az ő szettje alatt a strandon.

Zenés videó Gustawsonnal:

Wazzovski

Wazzovski augusztus 24-én lép ismét a strand „klikkes” színpadára a Chill Out Barban. A (még mindig!) ifjú titán már vagy harminc zerdás, valamint ugyanennyi pozsonyi és legalább tíz NFG-s bulit nyomott le velünk, zenéivel minden egyes alkalommal teljes hipnózist okozva.

Hogy kicsit hozzuk a feelinget, Wazzovski felvétele Pohár Gyuriék csodás udvaráról:

Liquid Delay

Ha chill zene, definitíve illik a képbe egy kis deep és dub techno. Aki augusztus utolsó csütörtökén lép fel, nem más, mint a Liquid Delay Varga Gyurija, aki valóságos zenemágus.

Ha elmész, megtudhatod, hogy a techno nem a zakatolós gépzenét jelenti, mert nagyon is tud szólni lassú tempóval és visszafogott, ám roppant teljes hangokkal.

A Liquid Delay RWD.FM mixe, itt még kétszemélyes felállásban. Gyuri jobb oldalon, mellette bal oldalt Mikke, a Damolh33 tesók egyike.

[td_smart_list_end]

Találkozunk a strandon!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább