Hogyan ne őrülj meg a karantén alatt? (5. rész) – Tánczos Klaudia

Soron következő karanténmesélőnk Tánczos Klaudia, dunatőkési kétgyermekes anyuka. Egy felnőtt fiú, és egy 12 éves lány édesanyja.

Nagyon inspirált a Facebookon megalakult Hogyan ne őrülj meg a karantén alatt? nevű csoport. Mivel az én életem fontos és szerves része a torna, azon belül is a crossfit, most a karantén idején sem hagyom el magam, Lengyel Ákos videói alapján tornázom. Nálam nincs olyan, hogy nem, nem tudom, nem lehet.

Nagy előny számomra, hogy otthonról dolgozom. Tiffany üvegeket tervezek és készítek. Mindig is vonzott az absztrakt művészet, gondoltam, itt az ideje, hogy ebben is kipróbáljam magam. Még két évvel ezelőtt megvásároltam a vásznat, hozzá megfelelő festékekkel, így most az sem gond, hogy most az üzletek zárva vannak. Pár órán belül meglett az első rég várt festményem, ekkor tudatosult bennem, hogy ez is az én műfajom.

A festés mellett a háztartást sem hanyagolhatom el. Imádok sütni, főzni, saját recepteket kitalálni, azt elkészíteni a családnak. A mindennapjaimhoz hozzátartozik az is, hogy nagyon nehéz lekötni a 12 éves pubertás lányomat, akitől naponta legalább tízszer elhangzik, hogy anya, unatkozom. Tervben van még, hogy eljárok futni. Mindezek mellett kint a legelőn pónik is vannak, akiket gondozni kell.

Tudom, hogy ezt az időszakot ki kell valahogy bírnunk, de egyáltalán nem kell megőrülni, csináljuk meg azokat az elhalasztott dolgainkat, amikre eddig nem volt idő!


Előző részek:

1. rész

2. rész

3. rész

4. rész

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább