PROGRAMOK: Merre és mit láthatsz a hétvégén?

A nyár közepén, amikor stabilan karcolja a hőmérő a harminc fokot, főleg szabadtéri bulikat keressünk, még akkor is, ha a meteorológus bácsi ujja felfele állva riogat záporokkal és zivatarokkal. Ilyenkor már minden napra esik valami nagyon jó program, de azért ezek csúcsai mind hétvégen zajlanak. Péntekre és szombatra kiválasztottam párat nektek.

Az előadók nevei alatt zenéket rejtettem el, rájuk kattintva meghallgathatsz egyet a legjobbjaik közül.

Péntek:


Colours Of Ostrava – Dolní Vítkovice, Csehország

A minőségi elektronikus és akusztikus zene kedvelőinek a környék (azért még simán bele fér) legjobb fesztiválja a Colours Of Ostrava lehet. A fesztivál szerda óta zajlik, a jó időnek köszönhetően hatalmas tömegek látogatják.

Hétvégén több neves előadót is láthatunk hallhatunk, ma este lép színpadra a híres Moderat, a Tides From Nebula, a Darkstar, a Machinedrum, Christian Löffler & Mohna… szóval a jelenlegi szcéna java. Mindent megtalálsz a Colours-ról itt. Figyelem, még mielőtt elindultok, lessétek meg, maradt-e napi jegy!

///

Sundeck, Pozsony – Sunset Vibez, Aquarius Heaven LIVE

Milosék (Leporelo, BA) nem akármilyen eseményre invitálnak ma este a pozsonyi bulihajóra, a Sundeckre. Ugyanis ma a reggae-, danchehall- és hiphop-énekes, Aquarius Heaven élő produkcióját tekinthetjük meg csupán 50 perc autózás és pár euró beugró fejében.

A party már kora este kezdődik, óriásijó a búzasör és a hamburger is a hajón! Esemény itt.

Szombat este:


Kapolcs, Művészetek Völgye – Renton and the Error Jam koncert

A somorjai Renton and the Error Jam sikeresen lezenélte a Lemming programot, melyet a budapesti Szimpla kert rendezett.

Rentonék Lemming programjáról bővebben az alábbi cikkben olvashattok.

A Lemming programnak köszönhetően szombat este hét órakor Kapolcson nyomja a banda a művészetek völgyében. A fesztivál mától kezdődik és egészen július 30-ig tart. Színházi előadások, irodalmi estek és délutánok, kiállítások, komoly-, nép- és világzenei koncertek, olyan fellépőkkel, mint a Hiperkarma, Csík Zenekar, 30Y, Anima Sound System, Bohemian Betyars és megannyi magyar és külföldi minőségi előadó. Több infó a fesztiválról, a programról és a fellépőkről itt.

///

Colours Of Ostrava – Dolní Vítkovice, Csehország

Térjünk csak vissza a Colours Of Ostrava zenei kínálatához. Az amúgy is brutális felhozatal mellett, mint a Booka Shade, Justice, Extrawelt, Max Cooper olyan zenekar színesíti Ostravát, mely nem minden nap koncertezik errefelé, de nevét talán mindenki ismeri. A brit funk- és acid jazz bandáról, a Jamiroquairól van szó!

Kellemes hétvégét!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább