PROGRAMOK: Somorján folklór, Pozsonyban reggae, Győrben popzenére bulizhatunk

Egy forró hétvége érkezik így a nyár végére, semmiképp sem ajánlott ezt otthon tölteni. Hétvégi programból van jó pár, amelyet érdemes kihasználni a testi lelki restart érdekében! Kiválasztottam párat nektek.

Péntek:


  Uprising Reggae fesztivál, Pozsony  

Ma kezdődik Pozsonyban a Zlaté Piesky strandon Európa egyik legmenőbb reggae fesztiválja, az Uprising. Aki szereti és ismeri a reggae műfajt, annak ott a helye.

A fellépők nevei magukért beszélnek: Bob Marley zenekara, a The Wailers Jamaicából, Alpha Blondy, Irie Révoltés, Zion Train és sok más hasonló kaliber. Fesztivál szempontjából méltó befejezése a nyárnak.

Az eseményt itt találod.

 

///

  Pomlé fesztivál, Somorja  

A zenés, borkóstolós gasztrofesztivál Somorján a Pomléban egy csodás hétvégi program lehet. Főleg, hogyha az időjárás is ily tökéletes marad.

A kétnapos fesztiválon a kaják és a jó borok mellett szól majd afrobeat, folklór zene, lesz gálaprogram, gyermektáncegyüttesek mint a Csali, majd az általam már többször is említett, nagymenő táncház.

Az eseményt itt találod.

 

///

  Electro Swing Night, Pozsony  

Aki igazán nagyot akar bulizni és ismeri a swing zenei műfajt és nem okoz gondot eljutni Pozsonyba sem, akkor ma este egy erős és felszabadult murira számíthatsz.

Ha kíváncsi vagy, milyen zene fog szólni, nyisd meg ezt a videót:

https://youtu.be/0DMOAHdEYpM

Esemény itt.

 

Szombat:


  Alphaville koncert, Győr  

Mindenki ismeri a nyolcvanas évek popzenei csillagait, akik közt az első helyeken szerepel az Alphaville együttes. Örökzöld slágereiket, mint a Big In Japan, vagy a Forever Young mind fújjuk, vagy csak viccesen idézgetjük a Bikicsunáj sorait…

A nyárzáró koncert Győrben a Városháza téren este kilenctől kezdődik.

Az esemény linkje itt található.

 

///

  B my Lake fesztivál, Zamárdi  

A B my Lake fesztivál már nagyban dübörög Zamárdiban, ahol eszméletlen sok neves fellépő gondoskodik arról, hogy egy percig se unatkozz!

A szervezők szombatra készítették be a legjobb programokat, olyan fellépők nevei szerepelnek a listán, mint Jan Blomqvist, Ben Sims, Julian Jeweil, vagy az Adriatique.

Kellemes hétvégét!

Ez a webhegy sütiket hassznál, hogy javítani tudjon a felhasználói élményen. Elfogadás Tovább